♥ A múlt hét is hihetetlen sok örömben bővelkedett, nem is tudom, hogy hol kezdjem! Talán a hétfői napnál, ahol pár napos vidéki utazásra indultunk a három gyerekkel és Indyvel – nagyon izgultam, hogy ez a nagy kaland jól sikerüljön, de nem csalódtam, nagyon szuperül éreztük magunkat!

♥ Végig a három és fél órás úton Indy csodásan viselkedett, egyetlen hangot nem lehetett tőle hallani, és még a gyerekek is egész jól viselték az utat, pedig semmilyen elektronikus ketyerét nem adtunk nekik az idő múlatásához (külföldi utakra menve nézhetnek DVD-t a kocsiban hordozható lejátszón, de úgy állapodtunk meg, hogy ez belföldön nem engedélyezett). Sokat beszélgettünk és még aludtak is, így kipihenten érkeztünk úticélunkhoz…

♥ … egy Őrségben található kutyabarát szállodához, melynek amellett, hogy tényleg kutyabarát, legnagyobb vonzereje, hogy saját lovardával rendelkezik. Soha nem voltam még olyan szállodában, ahol az erkélyről kitekintve pont szemben átlátok az istállóra, de most ez is elérkezett, és meg kell, hogy mondjam, élveztem minden percét!

♥ Felfedezni az apartmanban, hogy a konyha tökéletesen felszerelt, így azon kívül, hogy saját kis utazó turmixgépemet magammal vittem, minden másra alkalmas volt a konyha (számomra legfontosabb a kávé, tea és kakaó elkészítése reggel, no meg a hűtő, amiben tárolni tudjuk a romlandó dolgokat).

♥ Megtapasztalni, hogy milyen az, ha Indy velünk van a lakásban (ez ugye otthon nem megvalósítható). Először nagyon furcsa volt, ugyanis Indy abszolút nincs hozzászokva ehhez a helyzethez, így mindent el akart lopni, meg akart rágni, össze akart nyálazni – semmi sem volt biztonságban. De idővel javult a helyzet, és felfedeztem, hogy végig a sarkamban volt – még a kávét is úgy főztem reggel, hogy közben a lábamra tehénkedve feküdt a konyhában. Olyan cuki volt!

♥ Mivel a kutyaszállító boxot bombabiztosan rögzítettük a csomagtérben, ezért úgy döntöttünk, hogy nem vesszük ki a csomagtartóból, hanem Indy az erkélyen alszik majd éjjel (a bent alvás természetesen ki volt zárva, a bútorzat épsége érdekében – no meg nagyon meleg is volt szegénynek hosszú távon). Eleinte ez nagy kihívást jelentett, és izgultam, hogy a kaparást és nyüszítést mikor hagyja már abba, de amint leoltottuk a villanyt, majd elcsendesedtünk, ő is lefeküdt aludni, majd addig aludt (szokás szerint), amíg nem hallotta a motoszkálást a konyhában. (Micsoda megkönnyebbülés!)

♥ Korán reggel Indy-vel sétálni az erdő szélén és a felkelő nap sugaraiban sütkérezni (persze az első kávé után!).

♥ Lovakat simogatni, Indy-t lovakkal ismertetni, magamba szívni az istálló illatát…

♥ Elolvasni, hogy Kismanó mit írt a jegyzetfüzetébe amikor megérkeztünk a szállodába. Szerintem egyszerűen elragadó!

♥ Élvezni a háborítatlan csendet és nyugalmat, csak a pillanatnak élni, no meg a pillanat megörökítésének (nem is tudom, hány fotó készült!).

♥ Gyerekekkel erdei kirándulásra menni, ahol Indy szinte euforikus állapotba került! Dagonyázott, körülöttünk vágtázott, és hihetetlenül élvezte a szabadságot!

♥ Veleméri Szentháromság-templomot meglátogatni, és a gyerekekkel meghallgatni a történetét. Nagyon különleges élmény volt!

♥ Erdei séta a lovon ülő gyerekekkel a csodás napsütésben.

♥ Kismanót meglepetés tortával köszönteni 8. születésnapja reggelén a szállodában – nagyon meglepődött! 🙂

♥ Indy egyre ügyesebben végzi el a számára kiírt feladatokat (bólyázás, kézjelekkel ülés és fekvés, behívás közben fektetés, stb.). Látom a fényt az alagút végén! 😀

♥ Itthon Kismanót köszönteni és figyelni az örömét, ahogyan kipróbálja a vadonatúj rollerjét!

♥ Csodás csokoládétortát alkotni Kismanó születésnapjára (a fotón látható rózsa helyett egyébként sok-sok marcipán gyümölccsel díszítettem a tortát, mert tudtam, hogy Kismanó ezt jobban fogja értékelni 😉 ).

♥ KIsmanó családi születésnapi ünneplése – igazán jól sikerült, s a gyerekek is nagyon jól érezték magukat. Most először fordult elő velem, hogy időben elkészültem mindennel – talán mert nagyon igyekeztem nem túlvállalni magam!

♥ Chilikét viszontlátni, akinek szemmel láthatóan nem túlzottan hiányoztunk. 😀 De nem baj, én így is szeretem!

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .