♥ A kutyás családi fotózás végleges képeit nézegetni – maximális elégedettséggel. 🙂 Teljes mértékben elfogult gazdiként nincs nekem Indynél gyönyörűbb és aranyosabb kutya… Imádom! Ez a csodakutya hétvégén 5 hónapos lett, és ezzel együtt egyre okosabb, egyre jobban koncentrál és egyre többet tud már.

♥ Mindkét futó edzésemet sikeresen végigcsináltam, melyek közül az egyik már 7 km-es volt. Lassú a fejlődés, de remélem, hogy biztos!

♥ Rég nem örültem valaminek ennyire: sikerült rátennem a kezem két karton Dr. Oetker Vegfölre, azaz növényi „tej”fölre. Megtévesztésig hasonlít az eredetire, ami bevallom, néha hiányzik, de arra már nem visz a lélek, hogy valóban egyek is belőle. Az egyetlen szomorú dolog, hogy csupán átmenetileg listázták be állítólag az Aldiba, és nem lehet tudni, hogy lesz-e még a jövőben… Pedig valami isteni!!

♥ Karen Pryor Clicker Training For Dogs című könyve után, mely tulajdonképpen a klikker tréning alapjaiba nyújt betekintést, belekezdtem Morgan Spector Clicker Training For Obedience című művébe, mely egyszerűen zseniális! Fantasztikus összefüggésekre döbbenek rá nap mint nap, és elképedek rajta, hogy mennyi mindent nem tudtam eddig a kutyák és más állatok tanulási folyamataival kapcsolatban!

♥ Görög saláta vegán fetával és friss zöldségekkel. Egyszerűen mennyei volt!!!

♥ Frissen préselt zöldségek és gyümölcsök leve – télen gyakrabban készítem el, mint nyáron, nem tudom milyen okból kifolyólag – talán ilyenkor úgy érzem, még inkább szükségem van a koncentrált vitaminbevitelre.

♥ Törpillával énekelgetni és közben ruhákat válogatni. Egyre többet segít nekem a házimunkában!

♥ Indy már egész ügyesen jön lábnál, és egyre szuperebbül marad ott, ahol mondom neki – sőt, már integetni is tud, ha akar! 😀 Viszont az ugrálásról még mindig nem sikerült leszoktatnom, ami roppantul bosszant…

♥ Kismanó egyik este úgy döntött, hogy leírja egy papírra az összes számot és betűt, amit eddig tanult. Hihetetlen büszke volt magára, és a szép külalakjára. Én nemkülönben! A végén pedig odahozta nekem a papírt, majd azt mondta: „Tedd el ezt a papírt, hogy majd egyszer sok idő múlva meg tudd nézni, hogy a kisfiad mikor elsős volt, hogy tudott írni.” A szívemig hatolt ez a mondat ♥

♥ Nagymanó egyre ügyesebben és lelkesebben gitározik – sajnos mostanában nem tudom maradéktalanul élvezni a közös órákat, mert mindig valami program van, vagy elvonja valami a figyelmem, de amikor meghallom, hogy játszik, olyan öröm tölti el a szívemet! Nincs is nekem szebb zene, mint az ő gitározása! ♥

♥ Megvettem az új téli futócipőm! Eddig sosem volt kifejezetten téli, vízlepergető verzióm (nem is értem, hogy eddig hogy bírtam ki a nyári változattal?), és most nagyon élvezem, hogy nem kell azon paráznom, mi lesz, ha belelépek egy kis tócsába… 😀

♥ A világ legszebb és legrózsaszínebb orrú kandúrja mellett pötyögni a bejegyzésem. Még akkor is cuki, ha mostanában látszólag minden ok nélkül elkezdi lebontani a bőrt a kézfejemről… Ilyenkor mindig Garfield és Jon jut eszembe, majd jót vidulok. 😀

♥ Wok zöldségek chilis-fokhagymás-tamaris szósszal és quinoával. Iszonyú gyors és nagyon finom!!

♥ Iskolai jótékonysági bál: igazán jól éreztük magunkat, és a szülői vetélkedő is nagyon szórakoztató volt – rég nem voltunk kettesben programon, és most igazán üdítő volt!

♥ Törpilla haját fésülgetni, miközben ő Olívia-babája haját fodrászolja. Annyira édes!

♥ A fiúkat csodálni, hogy milyen ügyesen sakkoznak – nekem már abszolút kínai a terminológia, amit játék közben használnak. Mindketten olyan ügyesek!

♥ Családi összejövetel és szülinapozás tesóméknál, ahol szemügyre vehettem a megszaporodott állatseregletet: akvárium, görög teknős és egy új cica.

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .