♥ Házi készítésű granolát reggelizni kókuszjoghurttal és körtével. Granolát gyakran készítek, mert sokszor a sima mezei müzlihez nincs reggel kedvem, de a ropogós, ízletes, enyhén édeskés granolához szinte mindig. Ebbe az adagba csomó féle mag és kókuszchips is került, fahéj és vanília teszi az ízeket még izgalmasabbá.

♥ Indy egyre többet jön velem kocsival, kitűztem célul, hogy napi egyszer lautózzak vele valahová, még ha kis távról is van szó. Legtöbbször az oviba jön velünk, de voltam vele a héten először a suliban is, ahová be is jött velem, a gyerekek nagy örömére!

♥ Lindát (nem tudom, kinek rémlik?) nézni a tévében Férjjel, aki nagy retró sorozat rajongó, s ezt a lelkesedését némiképp rám is rám ragasztotta. Kedvencem a sorozatból Pécsi Ildikó és Bodrogi Gyula párosa, fetrengek a röhögéstől minden jelenetükkor. Szerintem nincs még egy ember a történelem során, aki úgy tudja kimondani, hogy „Béééééla!”, mint anno a sorozatban Pécsi Ildikó. 😀

♥ Zene világnapja alkalmából Nagymanóval Törpilla ovis csoportjában voltunk zenélni. Azaz én csak kísérőként és segítőként voltam jelen, Nagymanó fantasztikusan ügyesen játszotta az ovis dalokat, majd közösen is elénekeltük őket az ovis gyerekekkel. Nagyon élvezetes volt az előadás, csak a búcsú volt nehéz, mert Törpillát ott kellett hagynunk, mi pedig száguldottunk tovább az iskolába.

♥ Festés/renoválás 3. hét… Próbálok találni pozitívumokat is. Például megbízható, jó fej festők dolgoznak a házon vagy már több a befejezett helyiség, mint a befejezetlen. Van még munka és javítás bőven, de ők rendületlenül haladnak, én pedig rendületlenül pakolok és takarítok (bár ebben is van segítségem, amiért olyan hálás vagyok!!).

♥ Ez a hét rettenetesen kaotikusra és sűrűre sikeredett, de még ennek ellenére is sikerült 2x futnom és 2x erősítenem. Az erősítő edzéseket egyelőre még inkább gyengeségi edzésnek nevezhetném, ugyanis fogcsikorgatva küzdöm magam végig a törzsizom erősítéseken – hja, a futás sem mindent dolgoztat meg, nem ám! Leginkább a hasizommal állok hadilábon, a gyakorlatok közben néha már valódi fájdalmat érzek és csikorgatom a fogaimat. De általában kibírom a (könnyű!) edzések végéig.

♥ Kismanó rajza, melyet mindenképp megőrzök az utókornak: lerajzolta, hogy egyszer milyen háza lesz. Mondta, hogy megtartja, csak oda kell majd adni az építő bácsiknak, és kész is. A legaranyosabb, ami engem is meglepett, hogy a két gyerekszoba 6 gyereknek ad majd otthont! 🙂

♥ Fantasztikus napsütés, mely igazi csoda a lelkemnek – előre rettegek, hogy mikor köszönt be a szürke, gyászos időjárás…

♥ Lovagolni menni Kismanóval, aki még mindig iszonyatosan lelkes – ez az egy óra olyan számomra, mintha egy másik világba csöppennénk, ahol nincs más, csak a most. Ritkán érzem ennyire ezt, de itt egyértelműen igen. Az odafelé vezető úton pedig hétről hétre csak tátom a szám, hogyan változnak az erdők színei… A lovarda kutyái pedig eszméletlen aranyosak, mindig jönnek egymást félretolva simit kunyerálni.

♥ Esti lábmasszázs, ami után kicsit jobbnak érzem mindig a talpam – szegény Férj, én bezzeg soha nem masszírozom az ő lábát, de azzal vigasztalom magam, hogy neki nincs is vele semmi gondja! 😉 Mármint a saját lábaival. 🙂

♥ Mindig akkorát vidulok, mikor a hátsó kertbe viszem Indy-t gyakorlatozni, és abban a percben megjelenik Chili is, aki természetesen azt a kevés fegyelmet is azonnal szertefoszlatja, ami addig volt… Indy orra előtt rohangál, aki megkergülve próbálja elkapni, de hiába, hiszen pórázon van… Ez a fránya macska!

♥ A héten három éjszakát is átaludni! Micsoda luxus! Komolyan mondom, hogy annyira elszoktam tőle, hogy már furcsa volt. De könnyen meg tudnám szokni…

♥ Piacon ragyogó napsütésben mindent megvásárolni, majd szüleimnél kicsit diskurálni.

♥ Barátnőmmel és gyerekeivel VÉGRE összehozni a hőn áhított találkozót! Egyetlen szomorúságom csak az volt, hogy Törpilla nem lehetett velünk, mert utolsó pillanatban nagymamás programja akadt, de nagyon bízom benne, hogy legközelebb már ő sem hiányzik majd a csapatból!

♥ Diana Krall, illatos zöld tea, könyv a kezemben… és Chili az ölemben. (Bár ezt a pózt nem lehet túl sokáig tartani, egy idő után Chili továbbáll, mert bosszantja, hogy a teával meg könyvvel molyolok, ahelyett, hogy mozdulatlanná merevedve ülnék és gépiesen simogatnám. 🙂 )

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .