♥ Szikrázó napsütésben drukkolni Kismanónak az ovis futóversenyén – 2. helyezést ért el, nagyon büszke voltam rá! 🙂

♥ A kertünk napról napra egyre szebb – nyílnak a virágok, zöldül a fű, a veteményesben valósággal burjánzik a rebarbara (már meg kellene tudnom, hogyan is kell elkészíteni!).

♥ Végre virágba borult a díszcseresznye fácskánk is. Nekem ez már tényleg tavasz!

♥ Úgy döntöttünk Kismanóval és Nagymanóval, hogy részt veszünk az idei tófutáson is, melynek apropóján tesztkört mentünk futni hét közben: teljesen ledöbbentem, hogy Kismanó milyen gyors: egyszerűen képtelen voltam vele tartani a lépést! Pedig nem járunk vele edzeni (nem hajlandó…).

♥ Csodásan napos időben a környéken barangolva lovardát keresni, ugyanis szeretnék a gyerekekkel egyszer-egyszer eljárogatni, hogy ismerkedjenek a lovaglással – hátha megtetszik valamelyiküknek!

♥ Vannak tavaszi napok, amikor ömlik az eső – ilyen volt ez péntek reggel is, amikor vidám pink esőkabátom és epres smoothie-m vidított fel. A kép a szakadó esőben készült. 🙂

♥ TGIF: Pénteki csajos tali a szokásos csapattal – ezúttal az Andrássy úton az egyik ún. „sky bar”-ba ültünk be. A csajok nélkül nem tetszett volna, szerintem méltánytalanul elszálltak az árak és ehhez mérten baromira nem volt igényes a hely, de velük isteni volt az este! Rég nem röhögtem ennyit, s azt hiszem most rám fért. 😀 És még csak innom sem kellett hozzá, így is röhögcséltem, mint valami csitri. Mindig jó „A Csajokkal”, ennyi! 🙂 Engem valósággal megrészegítenek!

♥ Tavaszi idézet a művelődési ház falán, amit akkor pillantottam meg, mikor gitárra mentünk.

♥ Szombaton kicsit izgultam, hogy milyen is lesz a tófutás, hiszen én az utóbbi időben csupán 5 alkalommal tudtam elmenni futni egy-egy kört (1800 m), előtte novemberben futottam utoljára. A gyerekekkel sem edzettem az egy tesztkört leszámítva.

Szuper eredményeket értünk el, ki-ki kategóriájában! Kismanó 4. helyezett lett az ovis korcsoportban, Nagymanó 16. lett alsós korcsoportban, én pedig legnagyobb meglepetésemre 5. helyen végeztem a felnőtt női kategóriában. El sem akartam hinni! Bár bevallom őszintén, mindent beleadtam!

Egy megjegyzés: pont ezen a hétvégén volt a Vivicittá futóverseny is – emlékszem, hogy két évvel ezelőtt ilyenkor futottam le a félmaratont – bevallom őszintén, nem reméltem volna, hogy ilyen nagy örömöt jelent egy ilyen kis táv lefutása is! Változnak az idők! 😉

♥ Barátnőmék látogatása szombat délután – a kislányok nagyon rég nem tudtak együtt játszani, s most Törpilla iszonyú lelkes volt, hogy jön a kis barátnője. Nagyon jól sikerült a játszódélután!

♥ Vasárnapi ebéd anyukáméknál, melynek alkalmából húgom és nagymamám születésnapját ünnepeltük. Ez alkalomból tesómnak a képen is látható pisztáciába forgatott energiagolyókat készítettem, melynek munkálataiban Kismanó is nagy örömmel segített. ♥ Illatos nárciszok a kertből!

♥ Az élet apró örömei: két hete görgetett mosási lemaradásomat vasárnap délután végre pótoltam (de ne beszéljünk az elpakolandó tiszta ruhák mennyiségéről, jajjj!).

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

“VasárnaPillanatok #267: Futááás!” - 2 hozzászólás

  1. Szia Anni,

    Ha igazán jó helyre szeretnétek menni a csajokkal,akkor próbáljátok ki a High Note Skybar-t szintén Pesten. Nagyon igényes, bár nem túl olcsó…. 🙂 De egyszer ki kell próbálni! Felejthetetlen élmény!

    Puszi,
    Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .