Íme, elérkezett az ősz első napja is, megfelelően csípős reggellel. Most viszont már gyönyörűen süt a nap – ezzel az időjárással egész évben ki tudnék egyezni! 🙂

Találtam Neked hat szuper videót, mellyel méltóképp ősziesre válthat a hangulatod, ha esetleg leragadtál volna a nyárnál.

1. Ultra HD szeptemberi séta a természetben: elképesztően gyönyörű séta a madárcsicsergéssel teli, fenségesen szép erdőben. Meglátod, majd felteszed magadnak a kérdést: mégis mi a fenét keresek itt a monitor előtt?! Ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy most azonnal kiszabadulj a természetbe és Te is átélhesd az ősz csodáját.

2. Vajon mit láthat egy madár odafentről? Az arkansasi erdők csodálatos színeit bemutató légifelvétel teljesen lenyűgözi az embert. Csodálatos érzés. 🙂

3. Relaxációs zene a természet hangjaival és az ősz csodás színeivel: ha egy kis kikapcsolódásra, pihenésre vágysz, akkor nézd meg ezt az összeállítást!

4. Nincs ősz Vivaldi nélkül. 🙂 A zeneszerző híres művének csodás akkordjait az őszi természet fantasztikus színei kísérik ebben a diasorban.

5. A coloradói ősz hét napját mutatja be ez a hátborzongatóan gyönyörű videó. A képek és a zene hihetetlen összhatásának köszönhetően teljesen libabőrös lettem! Egyszerűen fantasztikus.

+1: Valóságos őszi álomba lépsz, ha megnézed ezt a rövid kis videó, mely gyönyörű őszi hangulatú esküvői helyszínt jelenít meg egy csodálatos balerina és különleges esküvői ruhák kíséretében. Egészen különleges a film hangulata!

i

“5+1 kihagyhatatlan őszi videó” - 5 hozzászólás

  1. Mind gyönyörű, de a legjobban az egyszerű séta fogott meg az első videon, zenei aláfestés nélkül, csak a természet hangjaival. Úgy éreztem, én magam vagyok aki látja mindezt.

    • Igen, valóban nagyon egyedi. Valami miatt engem a zenések jobban megindítottak, leginkább az arkansasi és a coloradói filmek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .