A levendula legendásan híres nyugtató tulajdonságáról. Ki gondolná, hogy nemcsak a levendulaolaj illata, hanem már csak a levendula mezők látványa is csodálatos nyugalmat adhat az embernek?!

Ha megnézed ezt a csupán másfél perces videót, akkor szinte Te is felemelkedsz a földről, és érzed, ahogyan a simogatóan meleg szélben a bódítóan illatos mezők fölött szárnyalsz…

Leírhatatlanul gyönyörű, amit ebbe a másfél percbe Joshua Karthik belesűrített. Egy napig forgatott Provence csodás vidékén egy forradalmian új, távirányítású quadcopter segítségével, mellyel könnyedén készíthetőek légi felvételek.

Hogy ezután Toby John ennek a napnak az „esszenciáját” 90 másodpercbe foglalja – a Coldplay együttes számát felhasználva.

Ha meglátok egy ilyen videót, az jut eszembe, hogy milyen fantasztikus a Föld, ahol élünk, és milyen csodálatos megtapasztalni ilyen gyönyörűséget a modern technika segítségével! (Bár tartok a repüléstől, de azt hiszem, hogy a provence-i levendulamezők fölött én egy sárkányrepülést is bevállalnék 😉 ).

levendulaültetvény

Fotó forrása: travel channel

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .