vaspill 163

vaspill1632.jpg

♥ Egy kicsit eltűntem a bejegyzésekkel, egyszerűen mert túl sok volt a tavaszi tennivaló. Végre-végre növekedésnek indultak a retek- és paradicsompalánták, a száraz időjárás miatt folyamatosan kellett locsolni az ágyásokat és a virágokat, de nem mondom, hogy mindez nem okozott örömet!

♥ Élvezni továbbra is a tavasz pompáját, csodálni a házunk előtt növő virágkavalkádot és a kis díszcseresznyénk virágba borulását.

♥ Sok egészséges finomságot készíteni, mint például 3-4 zöldségből levet centrifugálni, kakaós chia magos kekszet sütni (vegán és gluténmentes), sült zöldségeket vacsizni hummusszal és zöld salátával. Úgy döntöttem, hogy gyökeres változásokra van szükségem táplálkozás szempontjából, és a változás nem megy egyik napról a másikra. Jelenleg ez rengeteg energiámat felemészti, ugyanakkor nagyon boldoggá tesz, ha jól sikerül egy-egy egészséges, jó minőségű fogás (főként ha még a család is megeszi!).

♥ Erdőben futni csodálatos időben és 100% madárcsicsergés közepette.

♥ Hangoskönyvön most az Anne otthonra talál című Lucy Maud Montgomery regényt hallgatni (angolul) – ilyenkor még 10 km után is képes vagyok hangosan felröhögni egy-egy jelenetet hallgatva. 😀

♥ Törpilla bilizni kezdett (teljesen saját kezdeményezésre). És rögtön „sikert sikerre” halmozva! Juhéjj!

♥ Élvezni a romantikus fehér sziromesőt a nagy szélben. Elképesztő élmény volt! Kár, hogy lehetetlen volt fotón megörökíteni…

♥ Minden rendben ment az éves melanóma szűrésen – hip-hip hurrá! Ezt egy gyors bevásárlással „ünnepeltük” Férjjel, aminek nagyon örültem, mert szinte soha nem jutok el ügyeket intézni bevásárlóközpontokba (most viszont vagy három-négy boltban is megvettem mindent, ami kell).

♥ Csajos hétvégi program – a hét fénypontja! Barátnőimmel Balatonra mentünk a hétvégén – ezt a programot hónapok óta tervezzük és kitűztük már nagyon rég az időpontját. Még az sem szegte a kedvünket, hogy pont hétvégén nagyon rossz volt az időjárás (micsoda pech!). A lényeg, hogy együtt voltunk, és mérhetetlenül sokat beszélgettünk. 🙂

♥ Idén először látni a Balatont, ami ilyenkor is csodásan fest!

♥ Nyugis futás barátnőmmel, melynek folyamán megmásztunk egy fantasztikus kilátót is, ahonnan ráláttunk az egész Balatonra. Na, ez az élmény mindent vitt!

♥ Hazatérni a családhoz, és újult erővel belevetni magam az itthoni teendőkbe. Hihetetlen, hogy egy ilyen beszélgetéssel és lazulással teli hétvége milyen energizáló tud lenni! 🙂

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .