vas pill 113

♥ Kertben szedett illatozó nárciszok egyszerű vázába rendezve.

♥ Kismanótól ajándék gyurmafigurákat kapni („Ezt neked csináltam, ezt Apának…”). Nála ritka az ilyen gesztus, úgyhogy nagyra becsülöm! 😀

♥ Gyönyörű időben pár napra mini szünidőre utazni a gyerekekkel és Férjjel. Ez volt Tökmag első „nyaralása”.

♥ A gyerekek kitörő örömét látni, ahogyan birtokba veszik a szálláson a szobájukat, és minden apróságnak örülnek (mint például a saját éjjeli lámpa, babzsák fotel, Tökmag kis babakádja).

Játszótéren és játszóházban hatalmas lelkesedéssel játszó gyerekek – szerencsére nem volt panasz a viselkedésükre!

♥ Tökmag első „megmártózása” a medencében, amit csodálkozva és roppant érdeklődve fogadott. ♥

♥ Pónilovon boldogan feszítő Kismanó látványa. 🙂

♥ Csodásan nyíló tavaszi virág kavalkád a szálloda kertjében.

♥ Megenni a vacsoránkat az étteremben teljes nyugalomban, mivel a fiúk már önállóan játszottak (!), Tökmag pedig vidáman nézelődött a babakocsiban (!!). Micsoda mázli! Háromszoros hurrá!

♥ Megkönnyebbülten hazatérni (sajnos egy nappal előbb a tervezettnél), egy nyugisabb éjszaka reményében. Mindig olyan jó hazajönni, de most többszörösen is örültem, mert Tökmag és én is betegek lettünk, így az éjszakák rémálomszerűek voltak az idegen helyen.

♥ Itthon meglepve tapasztalni, hogy két nap leforgása alatt minden kizöldült, és a kertben újabb tulipánok bontogatják szirmaikat!

Húsvétra kapott színes tésztát főzni a családnak – erre öröm volt még főzés előtt is ránézni! A céklával, spenóttal, kurkumával színezett húsvéti alakzatú tésztácskák nagy sikert arattak a gyerekek körében.

♥ Éjjel „csak” 2x kelni, a 7 ébredéses és visszaaltatásos mélypont után! 😉

♥ Barátnőkkel telefonon beszélni, miután már ezer éve nem hallottam a hangjukat. Hiába, a telefon csodákat művel(het) az ember hangulatával!

♥ Korán eltenni magam holnapra, a gyors gyógyulás reményében. 🙂

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .