Február, február, minden csupa sár… Valami miatt ez a mondat motoszkál a fejemben már napok óta. A februárról még az szokott az eszembe jutni, hogy Garfield szerint az év hónalja (ő már csak tudja! 😉 ).

Mielőtt még jobban belemegyek szegény február sértegetésébe, azért hozzátenném, hogy igenis tartogat örömöket mindenki számára.

Nemcsak a szerelmeseknek, hiszen 14-én van Valentin-nap (és apukám szülinapja!). Egy ünnep, amit tudok, hogy sokan elítélnek, megvetnek, utálnak, pokolra kívánnak vagy egyszerűen csak üzleti fogásnak tartanak. Én nem. 🙂 Gondolom ez az összeállításomból is kiderül. ♥

Számomra a Valentin-nap igazi felüdülés a tél utolsó szürke hónapja folyamán. Egyébként elég igazságtalan volt az élet februárral, mikor őt tette meg télutónak, hiszen kinek van már ilyenkor kedve a telet élvezni?! A legtöbben már szívesebben élveznék a tavaszt, és alig várják, hogy vége legyen ennek a rövidke pár hétnek.

Adjunk azért esélyt neki is, hogy elénk tárhassa megannyi szépségét!

Íme, februárra készült képes összeállításom, mellyel remélem, hogy inspirációt nyújtok Neked is a hónap örömeinek felfedezéséhez és élvezetéhez.

Természetesen ha van még ötleted, várom szeretettel!

Boldog februárt kíván:

Aláírás

febr3

1. Puha, meleg kesztyű a télutó metsző hidege ellen

febr9

2. Olvasás a meleg takaró alatt (akár a párod, kutyád, macskád társaságában!)

febr7

3. Valentin-nap kettesben (ahogy Nektek jól esik)

febr8

4. Saját készítésű (vagy saját magadon prezentált?) kis ajándék szerelmednek ♥

febr6

5. Jelmezbál felnőtteknek is

febr5

6. Utolsó séta a kutyáddal a hóban, mielőtt elolvadna (de jó lenne, ha lenne!)

febr1

7. „Lélekmelegítő” kávé (esetleg tea?), mely reményt ad a sötét, hideg reggeleken

febr4

8. Mécsesek és gyertyák, melyek elűzik a telet!

febr10

9. Felkészülés a tavaszi kerti teendőkre

febr2

10. Az első kibújó hóvirágok

“10 dolog, ami nélkül nem élhetsz…FEBRUÁRBAN!” - 4 hozzászólás

  1. Olyan szép virág a hóvirág! Lehet, hogy csak attól értékelődik fel, hogy már a tavasz közeledtét jelenti, de szerintem amúgy is csodálatos a törékenységével, fehérségével! 🙂 Ma én is próbáltam fotózni. Kicsit nehezen találtam meg a makró funkciót az óvodai gépen, de végül 3 jó képet sikerült készítsek! 🙂

    • Most már nekem is ellenőriznem kell, hogy kibújtak-e (nálam északi oldalon vannak). Anyukáméknál már teljes pompájukban díszelegnek!!

  2. Szeretem a februárt, nekem is 14-én van a szülinapom. 🙂 Éppen ezért ilyenkor igazán elememben vagyok! Örülök az összeállításodnak, én is ilyen szépnek látom ezt a hónapot. Van valami varázslatos abban, hogy még a téli nyugalom honol a tájon, de már érezhetően készülődik a tavasz. Na és persze itt a farsang, Valentin-nap…<3

    • De jó!!! 😀 Sokszor eszembe jut, hogy amikor anno apukám született, akkor anyukájának fogalma sem volt róla, hogy pont Valentin-napkor… Hiszen akkor még a magyarok (kivéve akiknek volt valamilyen angol vonatkozása) nem hallottak erről az ünnepről. Manapság viszont mindenki tudja, hogy a Bálintokon kívül mit ünneplünk 14-én! Egyébként 5 évvel ezelőtt ilyenkor már én is nagyon tűkön ültem, mert nagyon izgatott, hogy Kismanó vajon 14-én születik-e meg majd. Végül „várt a sorára”, és 21-én jött a világra. 🙂 <3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .