vaspill 62

Ezen a héten minden az igazi tavaszt idézte. 🙂

♥ Gyönyörűséges saját retektermés: ropogós, zsenge, lédús, friss. Ellenállhatatlan!

♥ Férj és a gyerekek is meglocsoltak hétfőn, nagyon örültek a kis meglepetéseknek.

♥ Tiszta, kimosott függönyök illata, csillogó ablaküvegek.

♥ Ebéd és beszélgetés rég nem látott volt kolléganőimmel. Az idő szinte repült!

♥ Férj elutazott, így anyukám átjött hozzánk egy napra – mindig nagyon jól, de gyorsan telik az idő, mikor itt van – szerencsére most a gyerekek is jól viselkedtek éjszaka, és nem jöttek át számtalanszor.

♥ Ultrahangos vizsgálat, melynek folyamán megint megleshettem a kis Tökmagot. Mindig feszülten várom, hogy megpillanthassam, hogy figyelhessem, ahogyan mozgatja a kis kezeit és lábait, ahogy nyitogatja a kis száját. Ezen a héten picit közelebbről is megvizsgálhattam, mert voltunk 4D-s ultrahangon is, ami persze élményszámba ment. Ilyenkor beindul az ember fantáziája, hogy vajon milyen lesz a kisbaba? Milyen lesz a kis orra, füle és fejformája?

♥ Gyerekekkel egyedül töltött éjjel, amit mindketten végigaludtak – így én is. Juhéjj! 😀

♥ Nyílt nap, azaz játszónap Kismanóval az oviban. Vicces volt először bevinni a saját csoportjába Nagymanót, aztán átmenni a többi terembe nézelődni és játszani Kismanóval. Végül együtt mentünk haza. Jó kis program volt!

♥ Na, kinek nyílik rajtam kívül nárcisza április végén?! Mostanra kezdtek virágba borulni a tavasszal cserepekbe rakott hagymáim.

♥ Ablakon kopogó, zuhogó eső hangja.

♥ Pozitív visszajelzések a bloggal kapcsolatban – mindig nagyon feldobja a napomat, ha valakitől kedves e-mailt kapok. 🙂

♥ Napsütés a sok-sok eső után, ami reflektorfénybe vonta a csodásan kizöldülő természetet.

♥ Férj hazaérkezett, és még egy kis édes meglepetést is kaptam tőle! A kedvencemet! 😉

Növekvő pocakban mocorgó Tökmag – azt hiszem, ezt még sokszor leírom, de ha egyszer olyan jó egyre többet és egyre jobban érezni!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .