„Légy bátor és a szíved a helyére kerül,

Légy kitartó és az életed a helyére kerül,

Hát bízzál, higgyél abban, amit szeretnél,

Légy bátor, kitartó, és a távoli álmok elindulnak feléd.”

Ezeket a sorokat Bagdi Bella énekli a Bátorság dalban, melynek klipjét a Heim Pál Gyermekkórházban vették föl a gyógyult, és gyógyulás útján járó gyermekek, azok családtagjai, és az ott dolgozók közreműködésével.

Ha létezik olyan hely, ahol elkél a bátorítás és a pozitív gondolatok, akkor ez az. Elképesztő, hogy egy-egy kisgyermekben micsoda kitartás, micsoda erő lakozik – csodálattal nézek rájuk, ahogyan képesek szembenézni a betegséggel.

Ha Neked vagy bármely családtagodnak, ismerősödnek szüksége van bátorításra, kitartásra, akkor nézd meg az alábbi videót!

A dalt Bagdi Bella írta, aki nemcsak hisz benne, hogy a jó tettektől jobb lesz a világ, hanem valóban tesz is érte. (Ha még többet szeretnél megtudni a dal történetéről, akkor katt ide!)

Pozitív gondolkodást segítő dalaival a „Kórházmisszió” keretein belül az ország kórházait járja, és fő célja, hogy a zenén keresztül hozzásegítse mind a betegeket, mind az ápolásban, gyógyításban közreműködő dolgozókat a belső béke megteremtéséhez.

bagdi bellaDalaival lelki feltöltődést nyújt a kórházak rendezvénytermeiben – hitet, reményt és bátorságot adva az ott gyógyulóknak és családtagjaiknak.

Bella úgy fogalmaz, hogy megzenésített pozitív megerősítéseken keresztül ad életjobbító útmutatásokat.

Mindig úgy szól a közönséghez, hogy az üzenet könnyen érthető és elsajátítható legyen.

A zenén keresztül juttatja el tanításait a hallgatóknak, így az emberek tudatába sokkal könnyebben beleépül a mondanivaló, és egy idő után – főként az együtt éneklést követően – már öntudatlanul is visszhangzanak bennük ezek a „mantrák”.

Hogy mik is ezek a tanítások? Nagyon egyszerűek, ugyanakkor rettentően fontosak. Bella elengedhetetlennek tartja a tudatosan pozitív gondolkodást. Ezen kívül a hála, a megbocsátás, a panaszmentes élet mellett kiemeli a vidámság, az örömteli élet jelentőségét is.

Ezeket a gondolatokat nehéz egy koncerten keresztül hatékonyan beleépíteni a hallgatók mindennapjaiba, éppen ezért célja a Kórházmissziónak, hogy minden intézmény közösségi termébe ajándékozhassanak egy CD lejátszót és egy Bagdi Bella CD-t. Így szeretnének lehetőséget adni arra, hogy bárki újra meghallgathassa az elhangzott dalokat és szövegeket. Ehhez a programhoz rengeteg erőforrás szükséges, így nem is lenne kivitelezhető a Jobb Veled a Világ Alapítvány, és persze annak támogatói nélkül.

jobb veled a világBagdi Bella nevéhez fűződik a Jobb Veled a Világ Alapítvány létrehozása, melynek célja, hogy az emberek boldogabbá váljanak a tudatos jócselekedetek által.

Az alapítványnál dolgozók hiszik, hogy kevés ember is képes megváltoztatni a világot, mert a jó mindennél jobban terjed.

Az alapítvány két fő területen tevékenykedik. Az egyik a fönt említett „Kórházmissziós program”, a másik pedig a „Szívember program”, melynek keretein belül Bella gondozási és rehabilitációs központokban, fejlesztő és speciális szakiskolákban ad jótékonysági koncerteket.

Ha szeretnél többet megtudni a Jobb Veled a Világ Alapítványról, annak munkásságáról, vagy támogatnád őket, akkor KATT IDE!

Ha szeretnél jobban megismerkedni Bagdi Bellával, akkor látogasd meg honlapját, mely részletes információt nyújt életjobbító programjáról és persze róla is.

Ne feledd, minden segítség, támogatás számít, legyen az egészen apró! Tedd Te is jobbá a világot!!!

ui.: az EURO FAMILY üzleteiben juthatsz hozzá a képen látható Jobb Veled a Világ karkötőhöz, mely 500 forintba kerül, és ezzel is támogatod az alapítvány munkáját!

Fotók forrásai sorrendben: bagdibella.hu, jobbveledavilag.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .