Erre a videóra teljesen véletlenül bukkantam, annyira vicces, hogy úgy döntöttem, ezt Veled is meg kell osztanom!

Íme, egy ember, aki őszintén örül – valami egészen egyszerű dolognak.

A videót feltétlenül hanggal nézd meg, mert az elengedhetetlen, annak ellenére, hogy nagy valószínűség szerint egy kukkot sem értesz majd belőle, kivéve ha beszélsz norvégul. (Véleményem szerint norvégul beszél, javítsatok ki, ha tévedek!)

A videóban szereplő pasi a déli-sarki expedíciója vége felé jár, pontosan a 86. napon. Nagyon éhes, és megtalálja azt az élelmiszercsomagot, amit még az expedíció elején elrejtett. A felkészülés során – motivációs célból – szándékosan úgy pakolta össze az egyes szakaszokon letett csomagokat, hogy fogalma se legyen róla, milyen finomságokat rejtenek bizonyos csomagok. Így abszolút meglepetés volt, hogy mi az utolsó táska tartalma… A rekciójából mindenesetre látszik, hogy nem két napja van a hómezőkön! 🙂

Hát, igen, néha hogy tud örülni az ember egészen apróságoknak is, minden csak nézőpont kérdése! 😉

Bemutató1

 

“Színtiszta öröm 3 percben” - 2 hozzászólás

  1. Hát ez nagyon vices volt. Én is iolyanokat szeretnék enni, amiknek annyira örült, sajnos nem lehetett kivenni, hogy micsodák. (Van egy olyan sejtésem, hogy csupa bűnös dolog, mint chips, csoki, és cukor. Na de a 86. napon jár neki!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .