Az ember azt kívánja, bárcsak soha véget nem érnének ezek a verőfényes, csoda-színes őszi napok! De legalábbis még egy ideig szeretném őket élvezni, így októberre jó idő rendel! 🙂

Ha pedig végignézek a fantasztikus színekbe öltözött tájon, akkor rögtön az jut eszembe, hogy milyen jó lenne, ha nálam lenne egy terülj-terülj pikniktakaró, amire csak letelepednék, s nem lenne más dolgom, mint hogy a természet lágy ölén eszegessek-iszogassak.

Természetesen jó barátok vagy a családom társaságában. Persze az sem lenne utolsó, ha kedvenc könyvembe belemerülhetnék, és közben Turbó ott szuszogna mellettem a takaróra heveredve… (előtte azonban el kellene mindent fogyasztani az utolsó morzsáig, ugyanis ha ő egyszer szagot fog…!)

Egy jó kis őszi piknikről való álmodozáshoz jól jön pár kép, melyekből ötletet és ihletet lehet meríteni saját, egyéni kis kirándulásunk megszervezéséhez.

Jöjjön most 20 olyan fotó, mely garantáltan meghozza a Te kedved is egy igazi, hamisítatlan őszi piknikhez!

Forralt almabor, az egyik nagy kedvencem! Receptjét itt találhatod. 🙂 (stylemepretty)

Erre a gyönyörű takaróra most letelepednék szívesen, mert úgy tetszik, ahogy van! (craftberrybush)

Van aki a piknikkosár mellé festőállványt is pakol – miért is ne? (craftberrybush)

Egy óriási kosárba minden belefér, még az aktuális olvasnivaló (Harry Potter) is! (akutchlife)

Hol máshol készülhetett ez a fotó, mint az USA-ban – ott nagy divat a „plató-piknik”. Úgy látom, nem aprózták el a pakolást…! 😉 (i.pinimg)

Egy kombi csomagtartóját is meg lehet pakolni hasznos és dekoratív dolgokkal, melyek feldobhatják a pikniket. Csodás! (kieljamespatrick.tumblr)

Ilyen egy elegáns ebéd a szabadban. Nem teljesen piknik, hiszen itt bútorok is rendelkezésre állnak, de nem maradhatott ki az összeállításból. Miért ne ehetnénk a kertben? A puha, meleg takarók kötelező kellékek! (trendspanarna)

Van aki szeret tábortüzet is gyújtani (óvatosan az avarral, csak erre kialakított helyen tegyük ezt meg!), és pillecukrot sütni a tűznél. Én inkább egy jó forró csokira szavaznék! (thelondoner.me)

A tábortűznél melegedés kettesben igazán romantikus, főként, ha van egy jó meleg takaró, amit magunk köré is csavarhatunk! Praktikus! 😉 (melissamarshall)

Ennek a képnek fantasztikus hangulata van. Legszívesebben letelepednék a gyertyákkal dekorált kis „asztalhoz” és innék egy jó forró teát. Neked hogy tetszik? (metalheadsheart.tumblr)

Egyszerű a dolgunk, ha van a közelben étkezésre alkalmas asztal és padok. Ez esetben se feledkezzünk meg egy takaróról vagy abroszról, így sokkal hangulatosabb lesz az ebéd! (midwestliving)

A lemenő nap nem csak a tengerparton lehet gyönyörű, hanem az őszi erdőben is! Főként, ha sok finomságot eszegethetünk közben. A kulcs itt is a pikniktakaró! (athletesabroad)

Vízre is szállhatunk egy rövidke időre – én legalábbis hosszasan nem időznék a csónakban, csak amíg a túlpartra érünk. Ennek a képnek a hangulata nekem Agatha Christie Halloween és a halál című könyvét juttatja eszembe, valószínűleg ez lenne az olvasmány, amit magammal vinnék. 🙂 (365daysofhalloween)

Ha a kertünkben tartjuk a pikniket, még egy tál forró levest is magunkkal vihetünk!

Hangulatos őszi piknik a vidéken, madárlessel egybekötve. 🙂 (i.pinimg)

Miért ne mehetnénk biciklivel? Gyönyörű ez az őszi napsütés! (tinywhitedaisies.tumblr)

Őszi lakoma: szervezzük meg, hogy mindenki hozzon valamit. Előre beszéljük meg, hogy pontosan mi legyen az, így lesz a pikniktakarón saláta, szendvics, desszert és valami finom ital is. (bromabakery)

Ilyen amikor két barátnő úgy dönt, hogy reggeli pikniket szerveznek a közeli parkban. Igyekezni kell, mert kihűl a palacsinta! (Én legalábbis hidegen nem szeretem.) (galmeetsglam)

A fánk viszont kihűlve is jó, a kép szerint kávéba mártva is. 😉 (galmeetsglam)

Hangulatos hozzávalók: ez valami pluszt ad az egyébként csodás őszi természethez. (stonegableblog)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .