A SoulPancake csapata ezúttal egy óriási fülhallgatót, és egy hozzá csatlakoztatott mikrofonnal felszerelt fülkét állított fel az utcán. Az installáció mellé egy táblát tettek, melyen ez állt: „Adj egy bókot” Kapj egy bókot!” Az arra sétáló emberek felhasználhatták ezt a vicces lehetőséget arra, hogy minden ok nélkül bókokkal halmozzák el a másikat.

A videóban szereplő járókelők közül vannak kollégák, családtagok, és persze akad szerelmes pár is.

Te kapnál egy ilyen lehetőségen? És mit mondanál a Veled sétáló kollégának, barátnak vagy családtagnak?

Lehet, hogy elsőre kissé erőltetettnek tűnik ez a kezdeményezés, de ha belegondolunk, a való életben sokszor nem helyezünk arra hangsúlyt, hogy megdicsérjük a másikat, hogy elmondjuk neki, mi az, amit értékelünk vagy csodálunk benne. Az is előfordul, hogy egyszerűen nem nyílik rá lehetőség (vagy legalábbis úgy érezzük).

Ez a kis vicces installáció viszont szuper lehetőség lenne arra, hogy megnyíljunk, és persze boldogabbá tegyük a másik napját! Azt hiszem, a legnépszerűbb a fiatalok és a randizók körében lenne, mert biztosan jót szórakoznának, meg persze jó ürügy lehetne arra, hogy beszéljünk a másiknak az érzéseinkről. Nekem tetszik! Én biztosan kipróbálnám! 😉

Street-Compliments-soulpancake-3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .