Múlt héten arról osztottam meg Veled egy videót, hogy a szingapúri utcák embereit mi teszi boldoggá. Érdekes, hogy ma egy olyan videóra bukkantam, ami ugyanezt a kérdést teszi föl az íreknek!

Több, mint 200 embert kérdeztek meg a film készítői, és ez a kétperces kisfilm csak arra adott lehetőséget, hogy egy pár kifejezetten őszinte vagy érdekes választ mutasson be.

Nekem azért tetszik ez a film, mert nagyon sokszínű – mind az interjúalanyok, mind a válaszok tekintetében – és valóban őszinték a válaszok.

Ami pedig kiemelten tetszik, hogy a SZERETET szó milyen gyakran hangzik el!

Akkor lássuk, vajon az íreket mi teszi boldoggá? 🙂

Néhány a filmben elhangzott válaszok közül:

Szeretet. Gyönyörű nap a parkban. Béke. Nyugalom. Élet. Tudatosság. Egészség. Gyerekek. Bicikli. Telefon. Adni. Stresszmentesség. Séták a tengerparton. Barátok. Szex. Pénz. Iskola. Család. Horgászás. Csönd. Rózsaszín…!

Mos már csak egy magyar filmre lenne szükség. Talán egyszer megcsinálom! 😉

Téged mi tesz boldoggá?

“Téged mi tesz boldoggá? – 2. rész” - 2 hozzászólás

  1. Es mi meg az erdekes? Hogy en pont Irorszagban lakom. 🙂
    Es imadom, hogy pont olyanok, mint a videoban, csak talan egy kicsit meg mosolygosabbak. Mindennek tudnak orulni, nagyon sokszor hivjak egymast, minket, mindenkit „Love”-nak es „Darling”-nak, meg ha csak egy kis cukrot kernek is. Es nagyon sokszor mondjak, hogy „kerem” es „koszonom”. Apro dolgok, de fontosak..
    Sokat tanulok toluk arrol, hogyan legyen optimistabb, nyugodtabb, nyitottabb, vidamabb, felszabadultabb.

    Legyen szep napotok! 🙂
    Agi

    • Hát, ez nagyon jó!! 🙂 De örülök, hogy írtál! Na, akkor már van valaki, aki „hitelesítette” a videót. Én még soha nem voltam, igazán semmi tapasztalatom velük, csak talán annyit tudok róluk, amennyit az ember amerikai meg angol filmekből merít… Tehát nem sokat! Egyszer majd szeretnék elmenni, mert hallottam róla, hogy gyönyörű hely! Az emberek kiejtése végig annyira furcsa (és változó) volt, hogy nem tudtam volna megmondani, hogy hol készült, ha nem írják oda. Neked is szép napot! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .