Mennyi öröm megint egy szürke januári hétben! 🙂 Mi is az, ami boldoggá tett a héten? Nézd csak:

  • Hétfő reggeli henyélés! Mivel hétfőn tanári sztrájk miatt itthon maradtak a gyerekek velem, nem kellett reggel 6-kor kelnem. Juhéjj! (Öröm az ürömben… 🙁 )
  • Még hétfőn is a blogra érkezett kommenteket olvasni, nagyon jól estek a kedves hozzászólók még kedvesebb szavai. Ezek a pozitív visszajelzések visznek előre – nem is gondolnád, hogy mennyire fontosak nekem. Amikor az ember blogol, van egy olyan érzése, hogy a „semmibe” ír, kivéve, ha érkezik visszacsatolás. Most érkezett! 🙂
  • Idén úgy dönteni, hogy a saját jóllétem érdekében időnként a sarkamra állok és határozottabb leszek. Van olyan ismerősöm, aki messengeren évek óta különféle számomra érdektelenebbnél érdektelenebb körleveleket küld rendszeresen, melyek témái rend szerint valamilyen összeesküvéselmélet körül forognak. Most erőt vettem magamon és nagyon udvariasan megkértem, hogy ne küldjön többet. Nyugtázta, pont. Már korábban megtehettem volna, de nem szívesen bántom meg az embereket.
  • Kedden tréningezni Indy-vel a csarnokban, ahol mindig nagyon hideg van, de a hangulat sosem fagyos, legalábbis mi pörgünk, hogy kihasználjuk az ott töltött időt. Most is nagyon ügyes volt!
  • Egyik este a gyerekekkel megnézni az Éjszaka a múzeumban című vígjátékot, mégpedig azért, mert nemrég személyesen is voltunk velük New York-ban a Természetrajzi Múzeumban. Bár sok dolgom lett volna, mégis leültem velük nézni a filmet, és igaz, hogy már láttam, konkrétan könnyesre nevettem magam egy-két jelenetnél. 😀 Szóval nagyon jól szórakoztunk!
  • Egyik reggel elkísérni Kismanót a HÉV megállóba, minden csupa dér volt. Persze Indy is jött velünk, visszafelé varázslatos volt a reggeli táj, mostanság nálunk nagyon ritka a dér, úgyhogy értékelni kell. 🙂 Rögtön le is fotóztam a dérben kelő napot – persze Indyvel együtt – azóta ez az egyik kedvenc képem!
  • Elengedni a dolgokat. Valamelyik reggel hatalmas közlekedési dugó miatt le kellett mondanom egy programomat. Ahelyett, hogy puffogtam és idegeskedtem volna, szép nyugodtan átszerveztem a napom. A megbeszélést megtartottam Skype-on a kocsiból, gyorsan bevásároltam, patikába mentem és kb. ugyanannyi idő alatt végeztem, mintha az eredeti felállás szerint lett volna programom.
  • Indy-vel szokás szerint gyakorolni a Duna-parton, amíg Törpilla baletton volt. Kicsit szemerkélt, kicsit fáztam, kicsit lefagyott a kezem (amire rádermed egy idő után a nyál, mivel folyamatosan jutalomfalatokat adok a kutyának), de ettől függetlenül jó kis tréning volt!
  • Végignézni a nappalin, miután leszedtem a fát, elraktam az összes díszt, és a takarítónőnk segítségével minden szuper tiszta lett. Jól összedolgoztunk, és sokkal gyorsabban és fájdalommentesebben végeztünk, mint amire számítottam (már előző nap rettegtem tőle, hogy mennyi idő alatt végzünk, kifejezetten nyomasztott egy ilyen piti feladat – NAGYON sok karácsonyi díszünk van!).
  • Meglepni magam egy leértékelt dzsekivel szülinapom alkalmából. 😉
  • Részt venni egy online dog dancing koreográfia felépítéséről szóló webináriumon. Nagyon érdekes volt, mindig jó több szemszögből is megvizsgálni ugyanazt a témát, mindig inspiráló másokat meghallgatni. Szeretem magam egy-egy témába annyira beleásni, hogy szakértővé válhassak benne, és igazán jól csinálhassak valamit.
  • Rengetegen részt vettek a blog szülinapi nyereményjátékán, valami elképesztő sok hozzászólás érkezett! 🙂
  • Szombat reggel Férjjel piacozni, így nem kellett egyedül fagyoskodnom és cipekednem, olyan jó volt! Úgy örültem neki!
  • Szombat este a Svábhegyi Csillagvizsgálóba menni Nagymanóval. A belépőjegyeket karácsonyra kapta, ugyanis nagy űrrajongó, imád mindent, ami az űrkutatással és a csillagászattal kapcsolatos. Én abszolút nem vagyok otthon a témában, így rám fért egy kis bepillantás ebbe a világba, amit meg is kaptam a csillagvizsgáló vezetett túráján. Az egyetlen hátulütője az volt a túrának, hogy jéggé fagytunk az első felében, amíg a kertben és a csillagvizsgálóban (ami nem fűtött) volt az előadás. 🙂
  • Vasárnap 9-kor kelni és konstatálni, hogy születésnapom van! 😀 Nagymanó az ágyba hozta a kávét, Kismanó odabújt kicsit hozzám.
  • Sok-sok gyönyörű ajándékot kapni, először is a gyerekektől szép rajzokat és egy-egy szál illatos jácintot. Férjtől a két legújabb Deliciously Ella és Oh She Glows szakácskönyvet kaptam meg (súgtam neki ugyan egy kicsit) és csodás rózsákat, meg a kedvenc parfümömet, ami pont elfogyott. Micsoda ajándéközön!
  • Együtt ebédelni sok vegán finomságot a Vegan Garden étteremben. Most voltunk először, én nagyon jól éreztem magam. 🙂
  • A születésnapomon Yoga With Adriene jógakihívásának 28. napját végigcsinálni, melynek aznapi tematikája a „Freedom” azaz „Szabadság”. (Ez 29-ére esik, mert a kihívás nulladik napja 1-je.) Minden évben várom ezt a napot, nagyon különlegesnek tartom, hogy a szülinapom a jóga utazás egyik utolsó napjára esik. A vízöntőkről az első, amit mindenhol leírnak, hogy nagyon szabadságszeretőek, s ez rám is igaz. A jógát azzal kezdtük, hogy Adriene megkérte, gondoljuk át, hogy hogy vagyunk ma, kik vagyunk ma és hol tartunk. A jógamatracon szabad az ember, és tényleg azok lehetünk, akik igazán vagyunk. Ez így a szövegkörnyezetből kiragadva kicsit furán hangozhat, de tényleg így van, és a szülinapomon végképp nagyon telibe talált nálam ez az üzenet, no meg a jóga is!
  • Amikor nagypapám a születésnapomon felhívott telefonon, és énekelni kezdte nekem a Happy Birthday-t! Hálás vagyok, hogy ilyen jó fej nagypapám van, és mindig úgy örülök neki, mikor valamilyen alkalomból felhív. Én is igyekszem viszonozni a hívásait – igaz néha kicsit megkésve ugyan.
  • Indy-vel a garázsban tréningezni, ami persze nem a legideálisabb helyszín, de hidegben, sötétben, esőben nagyon más opció nincs. Most az előreküldést tanítom neki, illetve megint elővettük a lábemelgetést, és a különféle heelwork pozíciókat pontosítgatjuk. Összességében jól érezzük magunkat közben. 🙂

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

“VasárnaPillanatok #389: Boldog szülinapos” - 2 hozzászólás

  1. Kedves Anni!

    Születésnapod alkalmából utólag is nagyon sok boldogságot kívánok!
    Én is Vízöntő vagyok (február 14.), szerintem ez az egyik legpozitívabb csillagjegy.🙂

    • Kedves Kata! Én pedig utólag is nagyon köszönöm a gratulációt! 🙂 Apukám is február 14-én született, és én tartom a Valentin-napot is, úgyhogy dupla öröm! Neked is nagyon boldog szülinapot kívánok előre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .