Úgy látszik, ezek a vasárnapi bejegyzések mostanság csak kéthetente jönnek össze… de ne csodálkozz, mert annyi minden jár most a fejemben, annyi mindennel foglalkozom a nap folyamán, hogy mire oda jutok este, hogy leüljek megírni a bejegyzést, a.) fáradt vagyok és lefekszem b.) Férj elcsábít, hogy nézzek vele tévét c.) elmerülök a Photoshop rejtelmeiben d.) könyvet olvasok. Szóval tényleg kész csoda, ha írás közelébe jutok!

Jöjjenek az elmúlt két hét örömei, egybe sűrítve és ömlesztve, kronológiára kevéssé ügyelve…

♥ Végre letölteni a fényképezőmről annak a vaníliakrémmel töltött pisztáciás répatortának a fotóját, amit még húsvétkor csináltam. Íme!

♥ Jóga a kertben, szokás szerint Adriene és ezúttal Chili társaságában. Aki majdnem mindig megjelenik, ha leterítem a jógamatracot, és azonnal produkálja a lefelé néző kutya pózt. 😀 Majd meg kell szinte küzdeni vele a matracért! Zabálnivaló…

♥ Chili kedvenc helye egyébként még a kertben a gyerekcsúszda teteje, onnan szemléli „királyságát”. Oda szoktam helyezni mostanság a telefonomat is, hogy rögzítsem Indyvel a gyakorlásaimat. Na, pont egy ilyen gyakorlás alkalmával vettem észre, hogy nem Chili van ott és nézeget bele a kamerába? Engem teljesen kitakarva? Hát nagyon cuki volt!

♥ Epres turmix, jeee, imádom az epret!

♥ Spárga minden mennyiségben, imádom a spárgát. 😀 Ilyenkor nagy mennyiségben veszem és készítem, a szezon végére a fülemen is spárga jön ki. De nem baj, most kell kiélvezni, amíg van!

♥ Még ha épp oly zötyögősen is, de szép lassan haladok Indyvel a közös célunk felé, és épül a kűrünk! Türelem rózsát vagy az én esetemben kűrt terem, csak arra kell magam mindig figyelmeztetni, hogy türelem!!! (

♥ Vegán sushit enni kedvenc sushizómból, ami egyszerűen mennyei…

♥ Esős vasárnap reggel tréning Indyvel, majd egy jó kis nyugis Rainy Day Yoga 🙂

♥ Minden nap beszippantani a hatalmas mini orgona bokraink balzsamos illatát a teraszon – csodás illat, csodás látvány – olyan hálás vagyok érte!

♥ Örülni, mikor Kismanó ügyesen jelentkezik órán, és látom rajta, hogy oda tud koncentrálni. Van az itthon tanulásnak sok-sok átka és hátránya, de egy biztos: nekem soha nem volt lehetőségem az állataimmal részt venni a tanórákon. Kismanó szobájában viszont rendszeresen megjelenik Chili, és letelepszik a gép előtt… Kismanó legnagyobb örömére!

♥ Mire vesznek rá a gyerekek, mikor délután teljesen hulla vagyok? Hogy készítsünk sütinyalókát (cake pop). Elkészítettük, de végül türelem nem volt arra, hogy dekoráljuk, így csokifondüt rögtönöztem, amibe banánt és az elkészült cake popot mártogatták. Volt nagy sikere!

♥ Ropogós garam masala fűszerkeverékkel és rozmaringgal megbolondított sült magkeverék – Nigella receptje alapján. Valami mennyei! Sajnos nem lehet abbahagyni…

♥ Azt hittem elájulok, mikor a hálószobába lépve arra lettem figyelmes, hogy a függönyöket behúzták, halk altatózenét dúdol az ultrahangos aromalámpánk, miközben levendulafellegeket fúj ki magából, s közben Chili az ágyunkon durmol, egy babatakaróval gondosan betakargatva… 😀 Törpilla gondoskodott róla, hogy Chilinek szép legyen az álma! (Jó, hogy Férj utálja, ha az ágyunkon alszik…)

♥ Retekszüret a kertben – Chili is mindig ott van, ahol történés van, így ő is nézte, hogyan egyelem a mini retkeket (kicsit megkésve ugyan).

♥ Megérkeztek az új Nespresso kapszuláim – nem tehetek róla, de ez hosszú évek óta még mindig felvillanyoz!

♥ Új könyvbe vetettem magam, ami hihetetlenül érdekfeszítő és lelkesítő olvasmány, mindenkinek nagyon ajánlom! Sajnos csak eredeti nyelven megvásárolható, így abszolválásához angol nyelv ismerete szükséges, de aki tud angolul, az ne fogja vissza magát, vegye meg!! Az író egy volt amerikai olimpikon, Lanny Bassham, a könyv címe pedig With Winning In Mind. Nagyon érdekes sportpszichológiai mű, mely rávilágít arra, mennyi minden fejben dől el – sportversenyektől kezdve üzleti tárgyalásokon át a vizsgákig.

♥ Barátnőkkel Skype-on dumcsizni és nevetgélni – most kipanaszkodtam magam egy jó időre azt hiszem. 😀 Néha kell azt is 😉

♥ Teraszon élvezni az eső után a nap melengető sugarait, a könyvemmel, Indyvel és egy jó kávéval. Kell ennél több!? 😀

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .