♥ Házi készítésű kókuszos-vaníliás hajdina granola – megcsinálok egy nagy adagot, ami általában kitart két hétig. Szerintem a házi készítésű granolával semmi sem veszi föl a versenyt, ha gyors reggeliről van szó. Két dolog van, amit minden reggel képes vagyok megenni, még akkor is, ha máshoz egyáltalán nincs gusztusom: ez a ropogós házi granola és a smoothie…

♥ Apropó smoothie: még mindig vagy kétnaponta csinálok egyet, ha esik ha fúj (vagy ha éppen süt a nap). A képen épp egy zöld csoda látható, ami a benne található fodros kelnek, spirulinának és kendermagfehérje pornak köszönheti méregzöld árnyalatát. 🙂 És még finom is volt!

♥ Ezen a héten (végre!) fogcsikorgatva ugyan, de megcsináltam az összes napra előirányzott edzést, azaz két erősítést, két futást és két jógát. Hiphip hurrá!

♥ Zenére futni megint: hihetetlen euforikus állapotba kerültem, mikor meghallottam régi kedvenceimet és rögtön el is határoztam, hogy új tracklistet készítek a futáshoz. Csak lenne rá időm…

♥ Kifejezetten látszik a sok plank és egyéb törzsizom erősítés eredménye a hasamon. 🙂

♥ Séta és tanulgatás Indyvel, akinek figyelmére mindig lehet számítani. Csak én lehetnék kicsit profibb tanár!

♥ Amikor este feljövök megírni a bejegyzést a hálóba (mert a tévé mellett mindig elkalandoznak a gondolataim), és fél perccel később megjelenik Chili is az ajtóban, majd rám mászik és követeli a figyelmet. Hát nem aranyos?

♥ Újabb rendkívül érdekes kutyakiképzéssel kapcsolatos olvasnivalókat rendeltem, és már alig várom, hogy megérkezzenek! Addig is mazsolázgatok a meglévőkből, és művelődöm a kutyasuliban.

♥ A kutyaovi ezen a hétvégén is igazán jó volt, annak ellenére, hogy most már inkább szegény Indyt kell visszafogni, hogy ne tarolja le a nála kisebb csoporttársakat. (19 kg!) Mikor a metsző szélben a kutyaiskolában állok, eszembe jut, mennyit jártunk Turbóval, és pontosan ugyanaz, vagy talán még erőteljesebb lelkesedés vesz erőt rajtam. Hányszor képzeltem magam elé, hogy az új kiskutyámmal az oviba megyünk – és mindez most valóság, ami nagyon boldoggá tesz! 😀

♥ Törpillával babázni, aki folyamatosan csak csacsog, be nem áll a szája, és cukibbnál cukibb dolgokat tesz és mond… Pontosan ugyanúgy bánik a babákkal, ahogyan tőlem látja, és persze mindenre megtanítja őket, még a feneküket is kitörli vécézés után. A kedvencem, mikor mesét olvas nekik – egyre választékosabban „olvassa fel” Anna, Peti, Gergő vagy Bogyó és Babóca kalandjait. Úgy élvezem!

♥ Imádom, hogy Törpilla egyre szebben eljátszogat, például rengeteget színez, rajzol, babázik, bábozik vagy kirakózik… Jó vele együtt is játszani, de azt is nagyon szeretem, ha egyedül elfoglalja magát, méghozzá nagyon ügyesen!

♥ A héten legalább egyszer megszakítás nélkül végigaludni az éjszakát… nagyon jól esett!

♥ Kertészkedés Törpillával – beültettünk a virágládákba egy csomó árvácskát – jobb későn, mint soha! Most csodásan fest az előkert. (Lapzárta után érkezett: Már kevésbé fest csodásan az előkert, mivel Indy úgy döntött, hogy a díszkáposzták ízlenek neki. Tövestül kitépte és szétcincálta, talán egy részét meg is ette? Oh, de szomorúúú!)

♥ Férj isteni lábmasszázsa – még mindig függő vagyok!

♥ Kiváló almás-fahéjas palacsinta juharsziruppal nyakonöntve – egyik kedvenc hétvégi reggelim!

♥ Férj felszerelte a kamrába az új polcomat, ami olyan szép, már be is pakolgattam, és minden igazán sokkal rendezettebb lett így!

♥ Hálát adni nemcsak ezekért az örömökért, hanem gyakorlatilag MINDENÉRT. És nem csak úgy képletesen, hanem valóban átérezni az érzést (egyébként pont vezetés közben tört rám valamelyik nap). A nehézségek és szomorúságok eltörpülhetnek a sok minden mellett, amiért hálát adhatok, s még akkor is hálát kell adnom, ha esetleg rossz fordulatot venne az életem – mert már azt is rengeteg, amit eddig kaptam, amiben eddig volt részem!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .