♥ Végre a helyén az összes függönyünk: sikerült az új karnisokat felszereltetni, második körben végre olyan lett, amilyennek szerettük volna!

♥ Egyre jobban mennek a jóga gyakorlatok, erre a hétre már tetemes „házi feladatot” adott fel az oktatóm. Nagyon igyekszem is végigcsinálni a megadott feladatokat, reménykedve benne, hogy jót tesz majd a lábamnak. Arról nem beszélve, hogy nagyon szeretem is csinálni! (Bár a napüdvözleteket bevallom, hogy még elég unalmasnak tartom már a sokadik körnél, de lehet, hogy ez később már másként lesz?)

♥ Törpilla névnapját ünnepelni, amit már nagyon várt a nagylány. 🙂

♥ Családi nap a suliban: ezúttal nem sportprogramokon vagy pikniken vettünk részt, hanem egy délelőttön keresztül mindenki azon szorgoskodott, hogy tisztább, rendezettebb legyen az iskola. A gyerekek szemetet szedtek az iskola környékén, ami kifejezetten frappáns ötlet volt, hiszen ezen a hétvégén van a Föld napja!

♥ A fiúk vidékre utaztak, így mi Törpillával hármasban mentünk egy közeli étterembe, melynek játszósarkát csodálatosan felújították. Az eredmény nemcsak szemet gyönyörködtető lett, hanem Törpilla is nagyon élvezte a játékot!

♥ Teljesen végigaludni az éjszakát!!! (Törpilla anyukáméknál aludt.) Szinte már furcsa volt. 😉

♥ Futás, picit nagyobb távval és változatlan „lábhelyzettel” – igazán ígéretes eredmény! Ma sikerült 4 km-t lefutnom, mely ugyan elenyésző a régi távokhoz képest, de számomra sokat jelent, hiszen rég nem futottam ennyit egyben. Nagyon jól bírtam és nagyon jól ment, csak egy kicsit aggódtam azon, hogy mit szól majd a lábam…

♥ A Föld napján végigsétáltam a kertben és minden csodás virágot, növényt szemügyre vettem, meglocsoltam. Hálás voltam a színes tulipánokért, a virágzó díszcseresznyéért, az élénk zöld fűért, a csodás fenyőkért és ciprusokért. Imádom a kertem!

♥ Nyugalomban meginni egy kávét és bejegyzést írni – ritka, mint a fehér holló!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .