♥ Felfigyelni arra, hogy a madarak már a nyári strófákat nyomják (de mintha tudnák, hogy mikor kezdődik március, már múlt héten is csicseregtek, még akkor is, mikor minden tiszta hó volt!). És tiszta szívből élvezni!

♥ Leülni a bejárati ajtó lépcsőire, és arcomat a nap felé fordítani, majd pár percig csak élvezni a meleg sugarakat!

♥ Meglepetés-Nőnap: az egyetlen jeles dátum, amiről mindig megfeledkezem az évben. Reggel nagy meglepetés volt, mikor Férj beállított egy kis rózsacsokorral, miután elvitte Nagymanót suliba (én pont akkor értem vissza az oviból). Először azt hittem, „csak úgy” lep meg virággal. Ugyan ez rá nem jellemző, de mentségemre mondva, tényleg mindig megfeledkezem a Nőnapról! 🙂 Neki viszont eszébe jutott.

♥ Zümmögő méhecskék rajzása a nőnapi fekete hunyoraimon (vagyis hunyorainkon, mert Törpilla is kapott!). Megbűvölve néztük Törpillával, majd másnap Nagymanó rohant oda hozzám hatalmas lelkesedéssel, hogy „Nézd, Anya, méhecskék jöttek a virágokra!”. Imádom ezeket a pillanatokat… ♥

♥ Teljes elégedettség, ahogyan az utolsó kupac havat is felszárítják a nap sugarai. 🙂

♥ Körséta a kertben, hogy górcső alá vegyem a nyíló krókuszainkat, a kibújó nárciszokat, tulipánokat és jácintokat. Sőt, már a rebarbara is kidugta a fejét a földből!

♥ Kihúzott napfénytetővel közlekedni – idén először! (Nem akartam elhinni…!)

♥ Matcha tea latte – ahogyan én szeretem (banánnal turmixolva) és közben pár perces szünetet tartani, Deliciously Ella Smoothies & Juices könyvét lapozgatva (nagyon szép!).

♥ Ezen a héten is készítettem frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevet, de most narancsszínű volt a nagy adag kurkumának köszönhetően.

♥ Megvan Kismanó felvételi eredménye, most már biztos, hogy ő is abba a suliba jár majd, ahová Nagymanó jár. Mindannyian nagyon örültünk a hírnek, főként Nagymanó, aki szinte ugrált örömében, mikor meghallotta a jó hírt. 😀

♥ Ébredés utáni jókedvű Törpillával összebújni a takaró alatt – ilyenkor még kapok egy kis haladékot, mielőtt nyűgösködni kezd, hogy menjünk már le a konyhába kakaót inni!

♥ Csodás időben görkorizás Nagymanóval. Az elején rettenetesen bénának éreztem magam, a végére viszont meglepően jól ment a gurulás! Nagymanó nagy segítségnek bizonyult, mert neki már nagyon jól megy a görkorizás. 🙂 Jó hatással van az önbizalmamra 😉

♥ Piacon ropogós salátát venni, élvezni a nap sugarait az arcomon, míg hummuszos szendvicsemet majszolgatom.

♥ Intenzív rendrakási és szanálási akcióm keretében már rend van a fürdőszoba szekrényekben, hip-hip hurrá! Férj pedig kicserélte a régi csaptelepeket gyönyörű újakra. Rendet tettem az ágyneműs-törölközős komódban is, ahol nem is gondoltam volna, hogy erre szükség van. Haladok a cél felé, de inkább nem akarok belegondolni, hogy mekkora feladat áll előttem (előttünk) – készítettem egy helyiségekre lebontott tennivaló listát, mely kb. 40 pontból áll!

♥ Orchidea-invázió: hihetetlen, a lakás tele van szebbnél szebb orchideákkal, szinte azt sem tudom, hova tegyem őket. Elkezd az összes egyszerre nyílni januárban, mintha csak téli álmukból ébredeznének, és február végére tele van a lakás ezekkel a gyönyörűségekkel! Mindig mondom, hogy az orchidea az egyik legjobb befektetés! 🙂

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .