♥ Egész héten szülinapi lázban égtem, ugyanis egyik legjobb barátnőm szombaton ünnepelte a 40. születésnapját, továbbá hétvégén ünnepeltük tesóm kisfiának és férjének szülinapját is. 🙂

♥ A csajokkal mi voltunk a nagy napon férjeinkkel együtt barátnőm meglepetés vendégei, és igazán hangulatosra és jókedvűre sikerült ez a novemberi este. Ilyenkor jövök rá mindig, hogy mennyire szeretem a meglepetéseket – főként kitalálni és megszervezni! 😉 Az ünnepelt nagyon örült a fotókönyvnek és az összes többi ajándéknak is. Juhéjj!

♥ Férjjel szombat éjfélkor úgy dönteni, hogy kedvünk van egy forró fürdőhöz. Meg is valósítottuk eme elvetemült ötletünket, végül is egyszer élünk! 😀

♥ Teljes erőbedobással kezdtem csinálni a személyre szabott gyógytorna gyakorlatokat, melyek arra hivatottak, hogy rendbe hozzák a lábamat. Bizakodom. 🙂

♥ Vajon miért is nem írtam a héten egyetlen bejegyzést sem? Mert maguk alá temettek az itthoni teendők. Emellett sok bejegyzést készítek elő párhuzamosan, remélem hamarosan láthatod is majd a megvalósult ötleteket!

♥ A hét nagy diadala!!! Szerintem egy éve tervezem, hogy rendet teszek a dolgozó szobában, és most került rá sor. Kemény két órámba tellett, mire minden papírt, iratot, polcot átnéztem és kiselejteztem, de legfőképp megszabadultam a dolgozó asztalon felgyülemlett káosztól (sóhaj). Hurrá, fantasztikus érzés bemenni és konstatálni, hogy milyen csodás rend van! (Azért azt még hozzátenném, hogy kb. 5 fiók várja, hogy sorra kerüljön, remélem erre nem várok újabb egy évet…)

♥ Törpillával babázni. Minden mozdulata, megnyilvánulása meghat. Ahogyan gondoskodik a kisbabáiról, mesél nekik, magához öleli őket, altatja, ringatja őket… Beszél hozzájuk, magyaráz nekik – akár egy mini anyuka. Imádom!

♥ A sötét, szürke, fénytelen napokon szeretek a rendbe rakott konyhában illatos teát főzni, és kibámulni a konyhaablakon. Most már minden levél lehullott a díszcseresznyénkről, csupán a kopár ágak között járja táncát a hideg szél. Nem mondom, hogy felvillanyoz a látvány, de némi vigaszt nyújt a konyha melege, és a tény, hogy mennyi mindenért lehetek hálás.

♥ Hétvégéről maradt édesburgonyás brownie-t majszolni a házilag készített citromos-gyömbéres teámhoz.

♥ Erre a hétre is jutott zöld turmix, és mivel kicsit kapart a torkom, úgy döntöttem, hogy frissen préselt levet is készítek. A keverékbe alma, répa, uborka, zellerszár, fodros kel, citrom és gyömbér került.

♥ Piacra menni anyukámmal és Törpillával, aki teljesen odavan a „vásárért”. Bár egyre nehezebb vele, mert a babakocsiban már nem szívesen üldögél, gyakran elfutkározik, és hiszti rohamot kap, ha nem vehet meg bármit, amit csak akar, nagyon lelkes kis segítség. 🙂

♥ Vasárnapi ünneplés a családdal: most különleges tortát készítettem, melynek három kakaós piskótarétegét áfonya lekvárral és banános-datolyás karamellkrémmel töltöttem meg, tetejét friss áfonyával díszítettem. Nem mondom, hogy nem lett talán egy icipicikét túlontúl gazdag, de az édes szájúak ízlését biztosan elnyerte! 😉

♥ Isteni finom terülj-terülj asztalkámmal készült húgom és férje, melyről jókedvűen lakmározott az egész család. Csodás volt!

♥ Megdögönyöztük tesóméknál (Törpillával egyetemben) a nyolchetes kiskutyákat, egyszerűen tündériek voltak!

♥ A hét egyik legszebb pillanata volt, mikor Nagymanó a régóta gyakorolt boldog szülinapot című nótát előadta a családnak gitárján – tesóm férje pedig kísérte őt a saját gitárjával. Ezután a hull a pelyhes fehér hó, majd a mennyből az angyal következett. Egyszerűen gyönyörű volt!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .