♥ Ahogyan Törpilla beszél. Úgy, ahogy van. Sokszor kívánom, hogy megállíthassam az időt, hogy konzerválhassam ezt az eszméletlenül cuki állapotot, ami most van. ♥ Annyira édes, olyan cserfes és minden megnyilvánulása (amikor épp nem hisztizik 🙂 ) elképesztően elbájoló. Szóval az ember nem tud betelni vele!!

♥ Annyira szépek lettek a családi fotóink, és nagyon jól sikerült a zenés válogatás, amit készítettem belőlük. 🙂 Újra és újra rájövök, hogy ezeknek a családi képeknek milyen értéke van!

♥ Szebbnél szebb leveleket gyűjteni, majd különféle kézműves tevékenységekre felhasználni őket a gyerekekkel. Törpillával vízfestékkel levélnyomatokat készítettünk, Nagymanó viszont zsírkrétával satírozta át a levelek erezetét a papíron. Még a levelek „tartósítását” is megpróbáltam, átlátszó öntapadós fólia közé tettem a kiválasztott faleveleket, majd körbevágtam őket ollóval.

♥ Ízletes epres turmix.

♥ Végre elindult a Yumbox uzsonnás doboz nyereményjáték! Még mindig várom a válaszokat a feltett kérdésre, válaszolj Te is, és ki tudja… talán a Tiéd lesz ez a jópofa, praktikus bento doboz! 😀

♥ Expressz ázsiai sült zöldségek quinoával – isteni volt!

♥ Pénteken szokás szerint rohantam egész nap, mivel a sarokcsontom ultrahangos kezelését is bele kellett préselnem a programba. 🙁 Ez viccesen hangzik, ugyanis utána már kevésbé voltam alkalmas a rohanásra. De legalább megint volt alkalmam enni a Tökmagban, s ezúttal csiperke gombás burgert választottam. Megörökíteni viszont most sajna nem volt lehetőségem.

♥ Péntek délután megint nagyon feldobott a szokásos gitárlecke, és teljesen odavoltam, hogy Nagymanó milyen ügyesen játszik már!

♥ Egyik este muszáj volt valamivel „lenyugtatnom” a tomboló gyereksereget, így lefekvés előtt kivételesen megmutattam nekik az új karácsonyi Marks & Spencer reklámot, Paddington macival (Paddington nálunk nagy kedvenc – de nem a film!). A videó óriási sikert aratott, több ízben is meg kellett nézni. (Majd ezután még vagy 5 hasonló angol karácsonyi reklámot megnéztünk, amíg el nem tettem a telefont, mert ideje volt lefeküdni.) Nem tudom miért, de ez az apró momentum nagyon meghatott – eszembe jutott, hogy milyen kis dolgok is boldoggá tudják tenni a gyerekeket, és megint rácsodálkoztam, hogy milyen áhitattal várják a Télapót és a karácsonyt.

♥ Szombaton együtt mentünk a családdal a piacra, ami már rég nem fordult elő, és meglepően szép lett közben az időjárás is. Mindent sikerült beszereznem, amit szerettem volna!

♥ Szombat este rég nem látott barátnőimmel jöttünk össze, hogy megint jól kibeszéljük magunkat. Már megint úgy repültek az órák, mintha csak percek lettek volna, hiszen ilyenkor néha több hónapnyi „lemaradást” igyekszünk behozni ilyen rövidke idő alatt. Nagyon jól éreztem magam, és már alig várom a folytatást! 🙂

♥ Vasárnap átugrottam a gyerekekkel anyukámhoz, hogy felköszöntsük szülinapja alkalmából. Nagyon jól sikerült a rögtönzött kis ünneplés, igazán örült az ajándékoknak, rajzoknak, és leginkább annak, hogy Nagymanó gitárján előadott pár dalt, mint például a Tavaszi szél című nótát, ami anyukám egyik kedvence. ♥

♥ Vasárnap esti lábmasszázs (by Férj), már megint! Számíthatok a sajnálatára a talp- és sarokfájásom kapcsán, amit bevallom, néha ki is használok. 😉

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .