♥ Sikerült végre teljesítenem az előírt futás-adagot, így lelkiismeret furdalás nélkül zárhattam a hetet. Mindezt elég szélsőséges viszonyok között, ugyanis volt olyan nap, mikor 35 fokban róttam a köröket. Nem mondom, hogy nem viselt meg a dolog, de utólag örülök, hogy végigszenvedtem a távot, mert jó tapasztalat volt a határaim megtapasztalását illetően.

♥ Ezen a héten mindhárom gyerek aludt közöttünk az éjjel, csak mindegyik más-más napon. 🙂 Nem mondom, hogy nyugisan tudok ilyenkor aludni (kivéve a Nagymanóval alvást, aki teljes nyugalomban fekszik, majd reggel mikor meglátja, hogy nálunk aludt, az az első kérdése: „Ugye jó helyen feküdtem?” ♥). Ugyanakkor néha-néha jó egy kis gyerekekkel összebújás. (Viszlát következetesség!)

♥ A kiskertben továbbra is érik a paradicsom, így azon kívül, hogy a családot is ellátom jókora adagokkal, mi is minden nap eszünk a friss, érett, illatos házi pariból. 🙂

♥ Kicsit sok lett a paradicsom. Így egyik nap gazpacho készült, melyhez az 1 liter paradicsomlevet is házi termésből készítettem, a gyümölcsprésem segítségével. Nyammm!

♥ Mindenféle finomságot készítettem a gyerekeknek, pl. ezt a kakaós, quinoás, mogyorós szeletet. Meg kell hogy mondjam, egyszerűen isteniiii!

♥ Egyik nap Törpillával testvéreméknél vendégeskedtünk – a kislányok nagyon jól eljátszottak, és igazán ízletes ebédet költöttünk el, továbbá végre sikerült kicsit többet beszélgetnünk. Juhéjj! 😀

♥ Ezen a héten Férj is velem tartott a piacra, aminek nagyon örültem. Így mindjárt más a kedvem, és sokkal gyorsabban is végzek a listán szereplő dolgok megvásárlásával. A piacolás után expressz látogatást tettünk az újonnan megnyílt Fruccolában (MOM Park oldalában nyílt), ahol nagy adag salátával kényeztettem magam (a saláta finom volt, de legközelebb nem kérek rá öntetet, mert nekem így nagyon olajos lett a végeredmény).

♥ Férjjel és a gyerekekkel nyakunkba vettük egyik nap az egyik bevásárlóközpontot, hogy Férjnek rövid nadrágot vegyünk. Meglepődtem a leárazások láttán. Ennek folyományaként egy pár sportcipővel, 3 fölsővel és egy ruhával gazdagabban tértem haza. 😉

♥ Megvolt az e heti fagyi élmény is, ugyanis végre családilag kivonultunk az Anjuna Pops vegán jégrémezőhöz – már régóta ábrándozom róla. A pisztáciás íz mellett megkóstoltam a mogyorós-csokisat, a málnás-lime-osat, a mangós-maracujásat és az epreset is. Továbbra is bombasztikusak a „jégkrémeik”!

♥ A hét megkoronázásaként vasárnap este a barátnőimmel találkoztam: végre, végre, végre! Nagyon jót beszélgettünk a Római parton, egészen addig, amíg meg nem támadott minket a szúnyogok hada. Ekkor inkább sétálgatni kezdtünk, míg fázni nem kezdtünk és beszüntettük a tereferélést. De jó is volt!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .