♥ Pünkösd hétfőn fennállásunk 13. évfordulóját ünnepelni Férjjel. ♥ Ez alkalomból színházba is eljutottunk, amire már nagyon rég nem volt példa! A MOM Kulturális Központban néztük meg a Kellemes Húsvéti Ünnepeket színpadi változatát. Vidultunk rajta rendesen. Ez az a film, ami mindig jobb kedvre derít, s nem volt ez máshogy a darabbal sem. 😀

♥ Színház előtt még isteni vacsorát fogyasztottunk el a Great Bistro-ban, ami a kedvenc vegán éttermem lett. Fantasztikusabbnál fantasztikusabb fogásokkal kényeztettük magunkat! (Oké, Férj azért nem beszélne róla teljesen szuperlatívuszokban, de ennek egyedüli oka, hogy szívesen látott volna a tányérján egy nagy adag steak-et. Álmok-álmok…! 😉 )

♥ Epres-mentás jégkockák a poharamban – ellenállhatatlanok!

♥ Kedden volt pontosan 8 éve, hogy nagy pocakkal fotózkodtam – méghozzá Nagymanóval! Fantasztikus élmény a mai napig, a várandósság sok-sok csodás pillanatára emlékszem (na, jó, azért nehézre is bőven), többek között arra is, hogy mennyire készültem a fotózásra, és milyen jól éreztem magam!

♥ Csajos hétvége a Mátrában. Na jó, nem egészen egy hétvége, de egy nap és egy éjszaka állt rendelkezésünkre, hogy csak beszéljünk, beszéljünk és beszéljünk 😀 De még így sem volt elég!! Sokszor azon tűnődöm, hogy mennyi idő kellene ahhoz, hogy mindent kibeszéljünk, a bőrápolástól kezdve az emberi lét értelméig. Sok.

♥ Kalandozásunk helyszíne ezúttal a Montem Vendégház volt, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt a szemközti hegyoldalban húzódó sípályákra. 🙂 Napoztunk, az erdőben nagyot sétáltunk, és persze közben be sem állt a szánk. Szóval ideális másfél napot töltöttünk együtt. ♥

♥ Futás az erdőben terepfutásban jeleskedő barátnőmmel. 🙂 Nekem elsőre nehéznek bizonyult „a lábam elé figyelni”, de egy kis idő múlva egész jól belejöttem. Nagyon kellemes volt az idő az erdő mélyén és fantasztikus volt a minket körülvevő nyugalom. A szúnyogriasztónak köszönhetően szerencsére a kis vérszívókkal sem volt problémánk, bár szerintem  minden élőlény visszariadt a spray szagától pár kilométeres körzetben. 😉 Elképesztő, de másnapra a lábfejemben és a sípcsontom elülső része mellett volt izomlázam!

♥ Szombat délutánra igyekeztünk visszaérni, mert nagyszabású családi szülinapozásra voltunk hivatalosak. Szokásosan jól esett látni a családot, és mindenkivel beszélgetni egy kicsit – mindig feltöltik az embert ezek az együttlétek. ♥

♥ Vasárnap megkóstolta a család a legújabb levendulás-epres jégkrémet, amit pár napja tettem be a mélyhűtőbe. Osztatlan sikert aratott! A receptjét itt találod!

♥ Kiskertemben viruló, egyre bokrosabbá fejlődő paradicsomok, uborkák, fűszernövények, és diszkréten növögető paprikák. 🙂

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .