♥ Madárcsicsergés. Minden formájában. Reggel, délben, este. Mindig rácsodálkozom, hogy mennyire csodálatos a madarak éneke, és egyszerűen nem tudnám elképzelni nélküle az életemet!

♥ Nyári szellő. Mert a nyári melegben nincs is kellemesebb egy kis hűsítő fuvallatnál – nekem ez a nyár egyik legfontosabb „kelléke”. Milyen jó is az árnyékban üldögélve/heverészve élvezni, ahogyan az ember bőrét simogatja a nyári szellő!

♥ Ezen a héten Törpilla beteg lett, így végig vele voltam itthon. Ugrottak az e heti bejegyzések. 🙁 Viszont ennek köszönhetően sokkal több „törpillás” momentum részese is voltam, ami viszont boldogsággal töltött el. (Persze nem az a két-három nap tömény nyűgösködés, amit betegen produkált, sajnos az elég nagy szenvedés volt…)

♥ Egyik nap már olyan nyűgös volt, hogy hőemelkedéssel sétálni vittem. Az egyik szomszéd utcában fantasztikus bazsarózsákra lettünk figyelmesek. Ezek a virágok már évek óta ott vannak, még sokkal szebbek, mint az enyémek. Megszagolgattuk, megcsodáltuk őket. Mikor Törpilla észrevette őket, felkiáltott: „Nézd, Anya-virágok!” ♥ Micsoda bók! ♥

♥ Turbó mindig „rendelkezésre áll”, ha szükség van rá. Például mikor Törpilla nagyon nyűgös, akkor csak meg kell említenem, hogy Turbó éhes, adjunk neki egy kis csemegét. Már szalad is a finomsággal és megy kényeztetni a nagy barátját…

♥ Végre közzé tettem Hozleiter Fanny könyvéről szóló ajánlómat, amit itt elolvashatsz. Nagy hatással volt rám a könyv, mindenkinek ajánlom tiszta szívből. ♥ Nagy öröm volt számomra, hogy maga Fanny is elolvasta az ajánlómat és „megmosolyogtattam” vele a szívét. 🙂

♥ A fiúkat keresztapukájuk két napra Agárdra vitte meglepetés mini szünidőre, aminek hihetetlenül örültek: volt horgászat, billiárdozás, sárkány eregetés, strandolás, fagyizás… Saját bevallásuk szerint ők minden percét élvezték az utazásnak!

♥ Pénteken volt gyereknap az oviban, melyre mindhárom gyerekkel mentem. Öröm volt az javából – de talán inkább nekik, mert én nagyon elfáradtam a nagy forgatagban a három gyereket felügyelve. Alig álltam a lábamon, mire hazaértünk!

♥ Most már tényleg itt a nyár!! Ebben a melegben előkerült a kerti locsolóra szerelhető spriccelő virág, és a gyerekek nagy sikítozva menekültek a kilövellő vízsugár elől. 😀

♥ A héten csak egyszer jutottam el futni, de az egész szép hosszúra sikeredett: erőt adott, hogy a fiúk is velem tartottak bicajon, így végül kicsit több mint 9 km lett a táv. Nagyon meleg volt, így a vége felé már tényleg csak alig vonszoltam magam. Egyedül egy jó hideg bodzaszörp és házi készítésű mangós-banános jégkrém gondolata tartotta bennem a lelket!

♥ A szombati piacra már teljes mellszélességgel megérkezett a nyár. Az ember szinte dúskál a sok jóban! A képen mini cukkinik láthatóak, de volt már ezer féle saláta, bébi répa és cékla, új burgonya, továbbra is eper, spárga, újhagyma… Ilyenkor inkább az a kérdés, hogy mit ne vegyen az ember!

♥ Két éves lett testvérem kislánya, már nagyon készültünk a köszöntésére – szokás szerint nagyon jól elvoltak a „csajok”, Törpilla is irtózatosan várta már a nagy eseményt. 🙂

♥ Pünkösdre csodás csokor bazsarózsát kaptam Férj anyukájától, ami még most is gyönyörűen virít az asztalon a vázában. Fel is használtam egyik turmixom fotózásához. A turmixba eper, banán, menta, baobab por és kókuszvíz került.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .