Kedves Napi Boldogság Olvasó!

Nagy hírem van számodra. 🙂 Szeptember 24-én megrendezésre kerül a POZITÍV GONDOLKODÁS, BOLDOGABB ÉLET című esemény, mely csak Rólad szól!

Az egész napos önképző esemény fő jelmondata: „Merj pozitív ember lenni, és ezzel kitűnni a szürke tömegből!”

rain-of-happiness-1920x1408

Hiszen sokan vannak, akiknek elegük van az állandó panaszkodásból, negatív hozzáállásból, viszont nem tesznek azért, hogy kitörjenek az ördögi körből. Ha viszont úgy érzed, hogy betelt a pohár, és mostantól tudatosan a dolgok jó oldalát szeretnéd látni, akkor Neked is itt a helyed!

A Pozitív Nap olyan egyedülállóan optimista programot hívott életre, mely mindenki hasznára lehet, aki szeretne boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, teljesebbé válni.

De pontosan mi is történik majd szeptember 24-én? 🙂

A nap célja, hogy a résztvevők az élet olyan területein tágíthassák szemléletmódjukat, mint a pozitív pszichológia, a life coaching, a stresszkezelés és a boldog élet még oly sok fontos eleme.

happiness-wallpaper-2

Olyan kiváló előadók lépnek majd színpadra, mint Szendi Gábor, Dragomán György, Szily Nóra vagy Al Ghaoui Hesna.

Megtudhatod, hogyan lazít el a hahota jóga, miért fontos az önismeret, hogyan profitálhatsz a félelemből, hogyan kezeld a stresszt, miként élj tudatosan, és miként lassíts az életeden. ♥

Ezek olyan fantasztikus témák, melyeket a pozitív pszichológia méltán említ oly sokszor. (Nem azért, de már én is számtalanszor írtam róluk!!)

A rendezvény részletes programját itt tekintheted meg.

6959649-blonde-girl-dandelion-summer-mood

Az esemény célja nemcsak az, hogy minél több ismerethez juss, hanem hogy feltöltődj, választ kapj a kérdéseidre és találkozz olyanokkal, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint Te!

Az eseményre a jegyeket itt vásárolhatod meg elővételben.

Én ott leszek! És Te? 😉

Fotók forrásai sorrendben: vividscreen.info, cfau-pd.net, 7-themes.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .