001 collage (1)

♥ Fantasztikusan illatozó tavaszi virágok a kertünkben: gyönyörű, sárga, narancssárga és krémszínű nárciszok, fehér, kék, pink jácintok… Képtelen vagyok betelni velük!

♥ Szívemnek kedves férfi és fiú családtagok locsolkodása: mindig elérzékenyülök ilyenkor. Fura, hogy gyerekként mennyire nem szerettem ezt a hagyományt, felnőtt fejjel viszont nagyon is értékelem. Az pedig külön bónusz, mikor az embert a saját fia locsolja meg húsvétkor!

♥ Utó-húsvéti nyuszi-lé: almából, sárgarépából, narancsból facsart reggeli ital, ami fantasztikus kezdete a napnak!

♥ Ezzel a gyerekek is ugyanígy vannak: lépten-nyomon szagolgatják a kertben található virágokat. Törpilla is nagy élvezettel temette bele az orrát egy gyönyörű jácintcsokorba. 🙂

♥ Verőfényes napsütésben futni, sétálálni, kertészkedni – pulóver nélkül (!?!)

♥ Vegán céklás quinoa rizottó, amit Nagymanóval együtt készítettünk. Olyan szép lett! 🙂

♥ Házi készítésű müzliszelet, ami nagyon jól jön sietős reggeleken, vagy azokon a délutánokon, amikor már éhes vagyok, de még nincs kész a vacsora. Ma reggel barackos-banános turmixszal ittam – isteni volt!

♥ Csak forgatom és forgatom a fejem, menjek bárhová, mert teljesen letaglóz a sok virágzó fa: a díszcseresznye, a mandula, a cseresznye és még sok más – egyszerűen gyönyörűek!

♥ Ahogy jobb lett az idő, rohamtempóban kezdtek nyílni a tulipánok a kertben és a ház előtt. Ez már az igazi tavasz!!

♥ Apropó tulipán: óriási halom tulipán, amit Férj anyukájától kaptunk – a rózsaszín megannyi árnyalatában. Gyönyörűek!

♥ Vasárnap délelőtti játszóterezés a gyerekekkel és nagyszülőkkel.

♥ Végre-végre-végre elvetni a kétféle retket, pasztinákot, salátát és petrezselymet. Sajnos a megrendelt vetőmagjaim nem érkeztek meg időben, így csak most került erre sor. De jobb későn, mint soha! 🙂

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .