005 page_5 (1)

002 page_2 (1)

♥ Törpilla keresztanyukája és kislánya nálunk volt megint. Törpilla legalább annyira örült ennek, mint én, lelkesen mutogatta a vele egykorú „babának”, hogy üljön le mellé.

♥ Babakocsis 6 km-es futás Törpillával. Gyönyörűen sütött a nap, de ennek ellenére azért nagyon hideg volt. Ő végigaludta, én pedig végigizzadtam a távot 😉 Az egészben az a vicces, hogy kb. annyi idő volt elkészülődni, mint amennyit futni voltunk. Hihetetlen, de igaz!

♥ Nagymamám múlt héten kórházba került, ezen a héten viszont végre hazamehetett. Nagyon sokat gondoltam rá végig, és boldog vagyok, hogy megint otthon lehet!

♥ Péntek esti Norah Jones Sunrise album + egy pohár vörösbor + Férj ♥

♥ 3 éves lett a Napi Boldogság, háromszoros hurrá! Ennek örömére készítettem egy meglepetést.

♥ Meg sütöttem is egyet: egy isteni finom csokis tortácskát, amit annak rendje és módja szerint elfogyasztottunk egy kis tejszínhabbal és fagyival.

♥ Meg nyereményjátékot hirdettem a blogon! 🙂

♥ Filmnézés: Szex, szerelem, terápia. Nekem nagyon tetszett! Sophie Marceau még mindig nagyon dögös és még mindig nagyon vicces. 😀

♥ Szombat éjjel hóesés – annyira szép volt minden reggel!

♥ Vasárnap reggeli séta a hóban – Férjjel és Törpillával, akinek ez volt az első igazi havas sétája. Nagyon lelkesen nézelődött, majd nagy kimerültségében jól elaludt a babakocsiban. Ébredés után viszont újult erővel vetette bele magát a szánkózásba. Annyira sírt, amikor le kellett szállnia! 😀

♥ Szálló porhó, amikor először lépsz bele a hóba, ahol még senki nem járt előtted

♥ Hószívek, melyeket a szerelmednek készítesz ♥

♥ Úristen, én már mindenhol szíveket látok, csak nem a Valentin-nap közeleg?!

♥ Egész héten csak fotózni, fotózni és fotózni (de kinek lesz ideje azzal a sok utómunkával foglalkozni?), jön a sok új ötlet, és nem győzöm megvalósítani őket. 🙂

♥ Befagyott tó jegén sétálgatni – merőben extrém élmény, pedig mégis olyan hétköznapi!

♥ Hóban rohangáló Turbó – még az öreg, 9 éves kutyát is felvillanyozza a hó – hát nem csodás?

Neked mi tette boldoggá a hetedet? 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .