vaspill 140 2

vaspill140

♥ A hetet egy csodás estével kezdeni barátnőm társaságában: először ellátogattunk a Chez Dodo macaron manufakturába, majd részt vettünk a ChefParade macaronkészítő kurzusán. Mindkettő csodás volt, az erről készült részletes beszámolóm itt olvashatod! 🙂

♥ A szebbnél szebb saját készítésű macaronokat eszegetni még a tanfolyam másod- és harmadnapján is.

♥ Veszekedés után kibékülni. ♥ (Nálunk ritka ez, mint a fehér holló, ezáltal nagyon meg tud viselni…)

♥ Ámulni-bámulni azon, hogy Nagymanó milyen szépen elkezdett olvasni, szinte segítség nélkül. Nagyon jó érzés ezt látni!

♥ Minden nap ájuldozni azon, hogy Törpilla milyen szépen fejlődik, és milyen eszement cuki. Mikor integet, mikor tapsikol, mikor vigyorogva utánozza Turbó ugatását, mikor megpróbálja egyedül mosni a haját…! Nem lehet nem olvadozni tőle!

♥ Előrehozott halottak napi családi temetőlátogatás és összejövetel. Bár most kevesebben voltunk, mint szoktunk lenni, azért nagyon jó volt látni a családot, és valami csoda folytán most végre annyi mindenkivel tudtam beszélgetni! Elsősorban keresztlányommal, aminek nagyon örültem! 🙂

♥ Törpilla annyira, de annyira jól viselkedett a családi összejövetelen, hogy teljesen odavoltam tőle. Láthatólag élvezte a nyüzsgést, és jókedvűen/jó étvággyal vett részt a lakomán is.

♥ Reggeli napsugarak, melyek keresztülhatolnak a sűrű ködön – valami varázslatos látvány volt, azt kívántam, bárcsak futnék, de sajnos épp tökbeszerző körúton voltam. 😉

♥ Futás a csodás napsütésben – végre! Bevallom őszintén, hogy már kissé lelombozott a sok eső, így nagyon hálás voltam, mikor újra sütött a napocska.

♥ Sárguló falevelek – melyeknek látványa minden séta és futás alkalmával belém ivódik.

♥ Csirkés kuszkusz, mely előző napi sült csirkecombból készült, és nagy sikert aratott. 🙂

♥ Járássegítő játékot maga előtt tolva sétáló Törpilla – ennivaló!

♥ Sikerült megszüntetnem két irtózatosan régóta növekvő kacat kupacot, majd rendet tettem a konyhaszekrényben. El kell, hogy mondjam, katartikus élmény volt!

♥ A Nagymanó által készített halloween meghívó, amin teljesen lehidaltam. Érdemes jobban szemügyre venni! 😀

♥ Őszi séta: a két fiú biciklivel ment, én pedig görkorival toltam Törpilla babakocsiját. Nagyon jól esett egy kis mozgás (ami nem futás). Kismanó most ment először pótkerekek nélkül, és annyira ügyes volt! Nagymanó lelkesen magyarázta neki, hogy mit is kell csinálni (Kismanó nem kis bosszúságára).

ui.: Muszáj volt mára két kollázzsal is készülnöm, mert annyi volt a fotó. Remélem, nem baj! 😉

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .