Amióta csak konstatáltam, hogy március 1-je van, azon töröm a fejem, hogy csak képzelődöm-e, vagy tényleg itt a tavasz.

Valószínűleg már jó pár napja érezhető a változás, de mostanra érett meg bennem igazán, hogy elbúcsúzhatok a téli gondolatoktól, bejegyzésektől (bár csak 21-től lesz hivatalosan is tavasz, de én már elsejétől kezdem az időszámítást 😉 ).

Ennek apropóján összegyűjtöttem Neked kedvenc tavaszi bejegyzéseimet, hátha még nem volt hozzájuk szerencséd. Jó mazsolázgatást!

Tavaszra hangoló #1: melyben olvashatsz a tervezésről, teázásról, takarításról, tornázásról, takarózásról, társasozásról és termelésről.

tavasz

Tavaszra hangoló #2: ennek a bejegyzésnek a témája a tévézés, természet, tánc, tapsolás, tréfálás, tisztítás és gumicsizmában tocsogás!

hello spring

Tavaszra hangoló #3: ez a bejegyzés a trillázásról, túrázásról, tanulásról, feltérképezésről, barátokról, hobbikról szól.

picnic

Tavaszra hangoló #4: melyben olvashatsz a takarékoskodásról, tatarozásról, tétovázásról, támogatásról, tusolásról és friss virágokról.

kozmetika

Tavaszi virágözön tippek otthonra: így dekoráld a lakásod, ha „virágos” kedvedben vagy! 🙂

étkező

Rendezz pikniket a szobában! Ha még nem lenne olyan meleg az idő, akkor sem kell elkeseredni: lehet piknikezni a négy fal között is! 🙂

Piknik3

Szervezd meg álmaid piknikjét! Minden, ami piknikkel kapcsolatos – sok-sok képpel, inspirációval!

23

Ezeken kívül pedig idén is készülök Neked új tavaszi bejegyzésekkel, melyekkel örömtelibbé, szebbé teheted a napjaidat, úgyhogy ne feledj néha beugrani hozzám! 🙂

Fotók forrásai: a hozzájuk tartozó bejegyzésekben találod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .