vas pill 91

♥ Barátnőm és kislánya látogatása: úgy tűnik minden héten akad „baba látogatónk”, és nagyon élvezem ezeket a kis találkozókat. 🙂

Egész héten szülinapi lázban égni – ugyanis a héten ünnepeltük anyukám 60. szülinapját!

♥ Erre az alkalomra különleges meglepetéssel készülni: 60 év emlékeivel!

♥ Elmondhatatlanul örülni anyukám örömének és meglepetésének, illetve annak, hogy sikerült összehoznunk ezt a nagyszabású tervet.

♥ Gyerekekkel közös „műremeket” átadni anyukámnak – a láblenyomatok mellé kis képeket is ragasztottam, illetve szép keretbe került az alkotás.

♥ Szüleimmel és testvéremmel Szentendrére kiruccanni, ahol sétálgattunk, lángosoztunk, sütiztünk… Ezer éve nem volt ilyen! (Férj közben tartotta otthon a frontot Tökmaggal – milyen rendes! 😉 )

♥ Színpompás, napsütéses időben az utcákat róni Tökmaggal. Azon tűnődöm ilyenkor, hogy még meddig „tartja magát” a természet?

Turbót figyelni, ahogyan elégedetten nyújtózik az őszi napsütésben. Ő is imádja ezeket a verőfényes, kellemes napokat.

♥ Örülni, hogy Tökmag egyre többet van el önállóan a járókában és a hintában, így jut egy pár percem például 1.) enni 2.) pakolni 3.) teregetni amíg nem alszik. (Írni például csak akkor lehet, mikor alszik, így a különféle feladatokat próbálom akkorra sűríteni, mikor ébren van, de még türelmes.)

♥ Anyukám szülinapját fenséges vacsora mellett ünnepelni szűk családi körben, melyre kisebb dekorációval is készültem. Sok lufi, saját készítésű ültető kártyák és gyönyörű rózsák tették még különlegesebbé az eseményt. Ez volt Tökmag első éttermi élménye, és nagyon jól sikerült – miután jóllakott, szépen elaludt a babakocsiban (bár folyamatosan tologattuk, hogy nehogy felébredjen).

♥ Befejezni Agatha Christie „The Man In A Brown Suit” című regényét, ami se nem Poirot, se nem Ms Marple, mégis nagyon tetszett! Izgalmas, ugyanakkor a legromantikusabb Christie regény, amit valaha olvastam.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .