vaspill 87

♥ Egyre többet fürdeni Tökmag széles mosolyában, melyet gyakran vékony hangocska kísér. Mintha próbálgatná a „beszédet”. A mosolyt legtöbbször Férj vagy a gyerekek kapják (?). Nagy „bosszankodva” a következő teóriákat gyártottam ennek magyarázatára: 1. Kislány lévén jobban vonzzák a hímnemű lények. 2. A szemüvegem miatt velem kevésbé tud szemkontaktust teremteni. 3. Engem csak egyszerű táplálékforrásnak tekint, aki mindig ott van, ha szükség van rá, a többiek viszont sokkal érdekesebbek. 😉

Tökmagot a lehető legtöbb pózban fotózni – hány kép lesz a családi albumban erről a lányról?! 🙂

♥ Tiszta szívből örülni, mikor Férj hazaérkezett prágai útjáról. ♥ Ilyenkor mindig elgondolkodom, milyen kemény lehet azoknak, akiknek sokat van távol a párjuk. Valószínűleg hozzászoktam a jóhoz, mert rendesen szenvedtem ez alatt a pár nap alatt!

Boldog szülinapot, Turbó! A héten Turbó 8 éves lett, melyről pont aznap elfeledkeztem, illetve csak este az ágyban jutott eszembe. Szegény pára! A hétvégén a gyerekekkel kárpótoltuk, mert csodás tortát kapott a jeles nap alkalmából – amit nem szándékozott velünk megosztani. Még szerencse! 😉

♥ Végre közzétételre került a Napi Boldogság első interjúja, akinek nem más volt az alanya, mint Illés Fanni! Nagyon büszke vagyok erre a munkámra – talán a közeljövőben más inspiráló beszélgetések is követik ezt az elsőt.

♥ Gyönyörű napsütésben tulipánhagymákat ültetni a gyerekekkel (de honnan van itt ennyi szúnyog?!).

♥ Gyönyörű napsütésben továbbra is nagy sétákat tenni, és minden egyes séta alkalmával lefotózni Tökmagot. De ha egyszer nem tudok betelni vele!

♥ Hazajött Poppy malac! Eddig anyukáméknál tanyázott, mert nem volt rá energiám a baba miatt. Most visszatért, és falánkabb, mint valaha. 🙂

Almás-körtés crisp-et készíteni, és tervezgetni, hogy milyen körtés finomságokat készítek majd még az elkövetkező hetekben (ha lesz rá időm).

♥ Tökmag apró, csinibbnél csinibb ruháit vasalni. Vasalni alapból nem szeretek, de ki tud ellenállni ezeknek a kis ruhácskáknak?!

Expressz ringlós sütit összedobni, melynek receptjét nemsokára Veled is megosztom! 😉

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

“VasárnaPillanatok #87: Egy kutyajó szülinap” - 2 hozzászólás

  1. Szia Anni!

    Ezt nézd meg mindenképp. Nem tudom, hogy ismered-e, de engem magával ragadott. Szinte minden gondomat pontosan megfogalmazta, minden nehézségemet nevén nevezte.
    Minden reggel ezzel indítok. És jó. 🙂 Erősebb lettem, és jobban bízok magamban. Jobban szeretem és tisztelem magam és a megérzéseimet. Jó ez a film.

    MOTIVÁCIÓ! Nézdmeg minden nap! Minden Reggel!
    https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58&list=PLYPTKiXuSr8F2z08l3M8Gn49VZZMSebl_&index=55

    Remélem Neked is tetszik. 🙂

    Tündi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .