vas pill 78

♥ Férj Anyukája által készített kókuszkrém (rengeteg kókuszreszelékből), melyet egy óriási adag áfonyával koronáztam meg. Mondtam már, hogy milyen finom a kókusz és az áfonya együtt? Pedig elég valószínűtlen párosítás…

♥ Újabb CTG és vizsgálat – Tökmag már 3,3 kg körül jár! Nem is olyan tökmag! 😉 Minden a legnagyobb rendben, most már nincs más dolgunk, csak várni… (és persze a tennivaló listám végére érni!)

♥ Ezen a héten a fészekrakó ösztönöm a tetőfokára hágott, mely nemcsak pozitív pillanatokkal örvendeztetett meg, hanem idegeskedéssel is (erről Férj tudna leginkább beszélni) – az újabb pipák a listán viszont annál nagyobb örömmel töltöttek el. 🙂

♥ Például felszereltük a polcot Tökmag szobájába, előhívattam a rengeteg családi fotót, amiből a nagyobbak bekeretezve a nappaliba, a kisebbek a gyerekek szobájába kerültek, továbbá csináltam egy óriási tablót, amin rengeteg idei családi fénykép látható – ez pedig az egyik gyerekszoba ajtajára került.

♥ A kimosott, kivasalt babaágynemű és textilpelenkák már a tiszta komódban várják, hogy felhasználják őket, és a kórházi pakkomat is sikerült így a 38. hétre végre összeraknom.

♥ Megérkezett Tökmag első hálótársa, egy kézzel készített, egyedi Manka! Amint megláttam Mónika blogján a képeket, tudtam, hogy nekem (illetve a leendő lányomnak) egy ilyen Manka kell. Teljesen elbájoltak a babák színei, textúrái, formái, stílusa és persze egyénisége. Gyermeki lelkesedéssel vártam, hogy mikor hozza már meg a postás a babámat a babám babáját. Hát, megérkezett, meg lehet csodálni teljes valójában! Ugye milyen kis huncut?! 😀

♥ Örömmel nyugtázni, hogy milyen sokatoknak tetszett a „Vedd el, amire szükséged van!” plakátom. Én most gondolatban letépek egy „Nyugalom” cetlit…

♥ Látogatás nagyszüleimnél a Velencei-tónál. Az idő csodálatos volt: szikrázó napsütés, hűvös szellő. Pont ideális egy ízletes raklettezéshez a teraszon. Ezután jöhetett egy kis süti a közeli cukrászdából, és búcsúzóul még meglátogattuk a szabadtéri tornaeszközöket rejtő parkerdőt is. (Hozzátenném, hogy a gyerekek unszolására – nyilván nem én hibbantam meg, hogy edzek egy kicsit így szülés előtt két héttel…)

♥ Vendégeskedés tesóméknál – végre megtartottuk az elmaradt „hivatalos” házavatót, esküvői képeket nézegettünk, és nagyon finomakat ettünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Hab volt a tortán, hogy megismerkedhettünk Mirci cicával, aki kölyökmacskákhoz méltó módon mindenkit elbájolt. Nagyon cuki!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?  

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .