vas pill 76

Mentás-jeges limonádé a párás melegben – igazi frissítő!

♥ Örülni, hogy ilyen sokan jelentkeztek a nyári nyereményjátékra, amit a héten hirdettem meg.

♥ Leszüretelni az idei első igazi koktélparadicsom termést – idén négyféle mini paradicsomot ehetünk a szendvicsekhez! 🙂

♥ Minden nap dinnyét, barackot, bogyós gyümölcsöket enni. Még életemben nem láttam ilyen nagy szemű áfonyát!

♥ Nagy családi összejövetel a Duna-parton, amit a gyerekek roppant mód élveztek. Én pedig megint láthattam a rokonokat, akiknek legközelebb már „élőben” is megmutathatom Tökmagot.

♥ Találkozó rég nem látott barátnőimmel, akikkel talán utoljára volt módom úgy beszélgetni, hogy még „egyben” vagyok. Jól esett, bár rövid volt, lett volna még mondanivalónk bőven… (Mint mindig!) 😉

Ajándék mocsári hibiszkusz, ami gyönyörűen virul a kertben – úgy látszik, ő bezzeg nagyon szereti ezt a párás, vizes klímát!

♥ Elérzékenyülni, mikor Nagymanó minden egyes találkozásnál átöleli és megpuszilja a hasamat… ♥

Görögdinnyés-szedres saláta, ami tényleg nagyon finom, mint ahogyan azt receptajánlómban is írtam…

♥ Kedves olvasói leveleket és hozzászólásokat olvasgatni. Igazán széppé varázsolják mindig a napomat!! 😀

♥ Konstatálni, hogy bár némi nehézségek árán, de még mindig tudom csinálni a kilencedik hónapra betervezett kismamatornát. Igaz, elég kemény (főként a hasam miatt), így a láberősítéseknél általában csökkentem a mennyiséget, ugyanakkor nagyon hatásos is!

♥ Minden reggel friss teljes őrlésű, magos kenyeret Csodavárolajjal megöntözni, és paradicsommal meg Himalája sóval elfogyasztani. Nyami!

♥ Barátaink látogatása négy hónapos kislányukkal – a fiúkat megint teljesen elbűvölte a kisbaba, főként Nagymanó vette „gondozásába”. Jó volt nyugisan beszélgetni – miről másról, mint a gyerekekről?! 😀

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .