vas pill 74

Jutott a balatoni örömökből bőven egész hétre:

Csodálatos időjárás – napsütés, hűvös éjjelek (bár a vége felé már kevésbé volt mindez jellemző, de még mindig nem volt vészes a helyzet), délutáni záporok (ilyenkor már úgyis elege van az embernek a rengeteg napsütésből)

Isteni frissítő víz, amiből az ember ha lehetne, ki sem szeretne jönni

Pancsolás a gyerekekkel, akiket alig lehetett kikönyörögni a vízből

♥ Jégkrém, hot dog, palacsinta, lángos, kukorica, jeges limonádé… – ezek nélkül talán nem is lenne igazi a balatoni nyár! (Ettől függetlenül jó lesz visszatérni a régi kerékvágásba, és kicsit jobban összpontosítani a kiegyensúlyozott, egészséges étkezésre… 😉 )

♥ Olvasás az árnyékban, a napon, a szobában… Amíg a család vigyáz a gyerekekre. 🙂

♥ Egy kis tó felől fújó szellő – a rekkenő hőség közepette

♥ Alkoholmentes piña colada – nyami! 😀

Tihanyi kiruccanás, kedvenc éttermünkben ebéd, és fél liter elmaradhatatlan levendulás bodzaszörp (még az sem tántorított el, hogy utána jött a napi szinten támadó gyomorégés…) Megint sikerült vennem belőle két üveggel – egyszerűen odavagyok érte! (Természetesen jéghideg szódával készítve.)

A hasam elképesztő méreteket öltött, Tökmag pedig soha nem érzett intenzitással mozog. Eljött az a szint, amikor már nem mondanám épp kellemes érzésnek, de eszemben sincs panaszkodni – valószínűleg most van az életben lehetőségem utoljára kiélvezni ezt a csodát. Úgyhogy igyekszem a kellemetlenségeket figyelmen kívül hagyni, a szépségeket pedig jól az emlékezetembe vésni. 🙂

♥ Elmerülni a gyerekek örömében, ami szokás szerint a legkisebb apróságokban merül ki – és megpróbálni akár csak egy-két órára az ő szemükön keresztül látni a világot. Ez a legjobb orvosság az ellen, mikor az ember padlóra kerül attól, hogy milyen határtalan is a Földön az emberi kegyetlenség, butaság és rosszindulat.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .