vaspill 73 kép

♥ Tombol az uborkaszezon – hurrá! Imádom, hogy csak ki kell sétálnom a kertbe, és máris ehetem a friss, ropogós uborkát – salátába, szendvicshez… A gyerekek is imádják.

♥ Elkészült pár fotó a tesómmal megrendezett múlt hétvégi pocakfotózásról. Már nagyon vártam, és nagyon tetszenek a képek! Most egy olyat választottam az összeállításba, amit Turbó közreműködésével készítettünk. Milyen egyszerűnek tűnik egy ilyen beállítás – pedig iszonyat nehéz volt elkapni a megfelelő pillanatot! Azért jó móka volt Turbóval fotózni, annak ellenére, hogy nagyon lefáradtam a végére… 😉

♥ Isteni finom őszibarackos-epres jégkrém – házilag készíve. Az elkészítése kissé bajos volt, mert Nagymanó ott „lihegett” a sarkamban, hogy csináljam már, aztán értetlenkedett, hogy miért nincs kész még. De másnap nagy lelkesen ette az egészséges finomságot.

♥ Hidegfront – kivételesen kicsit megkönnyebbültem, mikor megérkezett a hidegfront, mert most kevésbé bírom a meleget, mint egyébként. Nem is a meleg készít ki annyira, hanem amikor fülledt, párás az idő – olyankor alig kapok levegőt. Az enyhe éjszakáknak viszont nagyon örülök.

♥ Ennek megfelelően élvezettel tölt el, mikor korán reggel vagy hajnalban (már nem alszom túl jól) kitárom az ablakokat, és beáramlik a friss, hideg levegő.

♥ Pénteken szedtük a sátorfánkat, és felkerekedtünk a Balatonra. Már nagyon vártam a családi nyaralást, és – mint minden évben – lenyűgözött, mikor először megpillantottam a tavat. Ezek a színek egyedülállóak!

Kirándulás gyönyörű időben Balatonfüredre – imádom az akvamarin kék víz színét, a rengeteg kacsát és hattyút a kikötőben, a légiesen sikló vitorlásokat, a finom fagyit, a sétány hangulatát, a kikötőt, ami soha nem változik.

Jókedv a szakadó eső ellenére. Szeretem a partot nézni, amikor szakad az eső és tombol a szél – ilyenkor olyan más arcát mutatja a Balaton. Persze csak akkor, ha garantált, hogy ez nem végig lesz így a nyaralás alatt. 😉 Most nagyon úgy néz ki, hogy szuper időnk lesz!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .