vas pill 72

Elnézést a késésért, de ez a vasárnap nagyon hosszúra nyúlt… 😉 Úgyhogy átcsúsztam a bejegyzéssel hétfőre.

♥ Névnapi virágözön és ajándékok a családtól – tele a lakás csokrokkal!

♥ Nagymanó szülinapján látogatás az állatkertben. A gyerekek nagyon élvezték a meleg ellenére is a programot, én totál kipurcantam az állatkerti (tor)túra végére. De azért mindenképp megérte elmenni, emlékezetes kis nap volt lassan 5-ösben! 🙂

♥ Megkaptuk a családi fotózáson készült összes képet, és annyira örültünk nekik! Bár Férj zokon vette, hogy ráerőltettem egy egész délutános pózolást, most már belátta, hogy egy profi fotósorozat felbecsülhetetlen. Olyan momentumokat örökít meg, amik soha vissza nem térőek – ráadásul gyönyörű kivitelben.

♥ Készült pár pocakfotó is, most azokat is megkaptam – szépek lettek nagyon, bár a pocak még elég kicsi rajtuk. 😀

♥ Nem úgy, mint ezen a hétvégén, mikor tesómmal fotóztunk a kertben és a lakásban! Nagyon kalandos volt a mi kis fotó-szeánszunk, jövő hétre talán tudok kész képet betenni az „örömök” közé. A legkalandosabb a Turbóval készült sorozat lett, ami nem igazán sikerült úgy, ahogyan azt elterveztem. Turbó átírta a forgatókönyvet… mi pedig nem kicsit szakadtunk a röhögéstől… 😀

Nagymanó szülinapi ünneplése a családdal. Szokásos grillezés a teraszon Férj odaadó önfeláldozásának köszönhetően, sok-sok szép ajándék, színes lufik, forgószélként száguldó gyerekek, isteni saját készítésű torták (tényleg kitettem magamért!), amik olyan gyorsan elfogytak, hogy szinte hírmondójuk sem maradt.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

 

“VasárnaPillanatok #72: 5 éves szülinapos” - 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .