vas pill 69

Kánikulai medencézés a gyerekekkel a teraszon. Kettős élvezet: imádnak vízipisztollyal locsolni, és 30 fokban én sem vetem meg az efféle élvezeteket. 😉

♥ Egy kis levendulaszüret – a levenduláim már teljes pompájukban virítanak. És mi sem üdítőbb ebben a melegben, mint egy jó pohár hideg citromos-mentás víz – saját termésű mentából?

♥ Pót-Anyák napi ünnepség a bölcsiben. Kismanó nagyon ügyesen vett részt a műsorban, bár hajlamos volt a rosszalkodásra még közben is. „Ajándékosztás” után pedig az első mondata az volt, hogy „Menjünk oda a hamikhoz.” (Saját készítésű sütikből, gyümölcsökből, fagyiból készült az ünnepség utáni uzsonna.)

♥ Vasútmodell kiállítás a gyerekekkel. Hogy mennyire imádják a vonatokat! (Nem is értem, miért?! 😉 )

♥ Tesóm lánybúcsújára nyári bogyós gyümis cheesecake-et készíteni. Igaz, hogy nagy rohanásban voltam, de ezt nem hagyhattam ki!

♥ Lánybúcsús este rég nem látott arcok társaságában. Isteni pizza, amit tesóm egyik barátnője sütött, és sok-sok nevetés. Kár, hogy olyan gyorsan elfáradtam, és olyan gyorsan vége lett! (Legalábbis számomra.)

Pocakfotózással egybekötött családi fotózás. Egy élmény volt! Bár iszonyatosan elfáradtam, a derekam és a hasam majdnem leszakadt estére, illetve a gyomrom tátongott az ürességtől, mégis megérte. Jól szórakoztam (unk), és lesznek gyönyörű képek, amik megörökítik ezt a csodás időszakot! 😀

♥ Amikor Kismanó kisimult arccal, jókedvűen ébredve sétál le hozzám a konyhába reggel, maga után hurcolva a pizsamát, a macit, a nyuszit és még ki tudja mi mindent…

♥ Pozitív visszajelzések a bloggal kapcsolatban – még mindig annyira jól esnek! ♥

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .