vaspill 64

♥ Újabb ultrahang, és elképesztő meglepetés: a mi kis Tökmagunk nem fiú, hanem LÁNY! ♥ Komolyan mondom, hogy tisztára sokk hatása alá kerültem – egyszerre sírtam örömömben és bánatomban. Annyira régen gondolok rá fiúként, hogy most nehéz átprogramozni az agyamat – de közben nagyon boldog is vagyok, hogy lesz egy lányom!! Helló csini ruhácskák, lányos játékok, hosszú haj, és persze lánynevek! 🙂 (Amiken eddig még nem gondolkodtunk – úgyhogy hiába kérdezi mindenki, hogy mi lesz a neve?? Erre az a válaszom, hogy azt tudom, hogy mi lenne a neve, ha fiú lenne…)

♥ Utó-anyák napi verselés az oviban – Nagymanó olyan szépen mondta nekem az anyák napi verset, hogy könnyekig meghatódtam. Úgy éreztem, én vagyok a legszerencsésebb anyuka a világon! Kaptam tőle egy kézzel varrt tulipánrajzot is, nagyon meglepődtem, hogy ilyen szépet készített. Annyira büszke vagyok rá! ♥

♥ Visszazökkenés a torna rutinba – bár az elején keserves volt, a torna után mindig feldobott, hogy végigcsináltam a feladatokat.

Meglepi „lány-fotók” kieszelése – sokáig tartott, de megérte, mert mindenkinek nagyon tetszett – valódi művészet volt a kockákat a hasamon egyensúlyozni, és még fotózni is. Ez selfie lett a javából! 😉

♥ Átszortírozni az összes ruhámat, mert most kissé káosz uralkodik a szekrényemben. Nyári és téli jelenleg (és még egy ideig) nem hordható S-es ruhák, kismama ruhák, szülés utáni nagyobb méretű darabok. Mindent szétválogattam, bedobozoltam, és láss csodát: megint van hely a szekrényemben! 😀

♥ Kuponos bevásárlás: nem tudtam ellenállni a vásárlási láznak, és jó korán a nyakamba vettem az üzleteket, hogy mindent 20%-kal olcsóbban beszerezzek. A nap végén ledöbbentem, hogy mennyit spóroltam. Készül az új szemüvegem, van új szandálom, arckrémem, és még pár csini nyári pocakos darabot is sikerült vennem.

♥ Bimbósodik és virágzik a kertben a pinkes-bordós pünkösdi rózsa! Sokkal dúsabb és erőteljesebb, mint tavaly volt, azt nem tudom, hogy pár év múlva hogy fog elférni?!

♥ Meglepetés! Az elvetett fűszernövény mag mixből óriási adag rukkola (nyamiiii, a kedvencem!) nőtt ki, már szüretelhető! Egyedül a levágása lesz kicsit pepecselés, ugyanis jól összebújik a petrezselyemmel, bazsalikommal és még ki tudja mivel…

♥ Gyönyörűen virágzik a veteményben a metélőhagyma. Tudom, hogy vissza kéne vágni, de annyira szép így…!

♥ Pink rózsabimbó esőcseppekkel díszítve – annyira szeretek eső után fotózni, valami gyönyörű!

’round nine koncert a Budapest Music Centerben: nagyon jól éreztük magunkat, ezer éve nem voltam koncerten, és főleg olyanon nem, ahol nagyon kedves ismerősöm az énekesnő, akinek ilyen zseniális a hangja! 😉 Márta, fantasztikus voltál!

♥ Öröm az ürömben: Kismanó megijesztett minket egy egész éjszakán át tartó hányással, ugyanakkor elképesztően gyorsan javult utána az állapota – sajnos így ugrott az összes hétvégi program, de úgy tűnik, gyorsan túl leszünk ezen a nyavalyán.

Te jó ég, már megint mennyi öröm! Neked mi tette boldoggá a hetedet? 🙂

“VasárnaPillanatok #64: Pretty in Pink” - 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .