vasárnapillanatok 56

♥ Kigyógyultam a hosszadalmas felső légúti nyavajából – végre kapok levegőt, és nem reszelős a hangom – juhéjj!

♥ Az időjárás a héten maga volt az örömmámor. Többször is gyalogoltam a gyerekekért délután, motoroztunk, bicajoztunk, és persze hol töltöttem el egy csomó időt?!

♥ Hát, persze, hogy a kertben! Végre rend van a kertész polcomon, egy helyen van az összes eszközöm, a magok és kaspók – nem is értem, hogy lehetett minden szanaszét ennyi ideig??

♥ A rendrakást buzgó ültetés és palántázás követte. Maradt egy csomó nárcisz hagymám, ami egész jól áttelelt a garázsban. Azok kaspókba és virágládákba kerültek. A még ősszel ültetett árvácskák az enyhe tél következtében gyönyörűen bontogatják újabb és újabb szirmaikat! Őrület!

♥ Szikrázó napsütésben a legjobb magokat vetni – lebomló kis rekeszes palántatálcába helyztem idén is az öt féle paradicsom (tudom, kissé megszállott vagyok 😉 ) és a fűszernövények magjait. Már alig várom, hogy előbújjanak!

♥ A szokásos fogorvosi viziten minden rendben volt – éljen, éljen, éljen! 😀

♥ Kisze-délután a bölcsiben: szó szerint elűztük a tavaszt. 🙂 A gyerekek műsora nagyon cuki volt, a hozott sütik nagyon finomak, és a délután “fénypontja” a gyerekek által megtömött szinte embernagyságú kiszebáb elégetése volt. Nekem kissé ijesztő volt a látvány, de Kismanót hat lóval sem lehetett volna elvontatni a helyszínről…

♥ Köszönöm a 2000 Facebook like-ot 🙂 , pont egy olyan nap ért ez a megtiszteltetés, amikor kissé padlón éreztem magam – néha tudatosan kell összeszednem magam, hogy ne keseredjem el a élet szomorú dolgain. Ilyenkor minden pozitív “jel” aranyat ér!

♥ Öröm az ürömben: Nagymanó jól lebetegedett, de úgy tűnik, az először ijesztő rosszullét csak átmeneti volt, és vasárnap már együtt mentünk a kertészetbe felfedező útra. Természetesen nem jöhettünk el üres kézzel, így készült még két cserépnyi tavaszi virágkompozíció.

♥ Egy óra jógázás otthon – jól átmozgatott és kikapcsolt – már el is felejtettem, hogy milyen jó tud lenni.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

“VasárnaPillanatok #56: Imádom a kertem!” - 2 hozzászólás

  1. Szia! 🙂
    Úgy szeretem ezeket a bejegyzéseket olvasni, olyan vidámak. 🙂 Többnyire ezek miatt érzem, hogy olyan szívesen átugranék az életemben úgy egy 10-15 évet. 😀
    Amúgy én is benne voltam az eheti 2000 lájkolókban. 😀

    • Nagyon örülök neki! Én is nagyon szeretem őket – valahogy jó érzés módszeresen végigtekinteni a héten, és megállapítani, hogy mindig találok boldogságot (remélem, még jó sokáig). Köszönöm a lájkolást, és persze a hozzászólást! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*