vasarnapillanatok 50 kicsi

♥ Turbó műtétje jól sikerült, bár miután délután hazahoztuk az állatorvostól, annyira ki volt ütve, hogy kb. másnap reggelig aludt. 🙂 Azóta a sebére és a hidegre való tekintettel szinte mindig bent van amikor mi itthon vagyunk. Elképesztő: amikor éjjel felébredek, hallom az előszobából a hangos horkolását…! (Ha meg 10 percnél tovább kizárjuk, már kapar. Hú, de nehéz lesz újra kiszoktatni!)

A Napi Boldogság 1 éves lett! Milyen jó volt cupcake-et sütni és a szülinapi jókívánságokat olvasgatni! 😀

A telefonban apukám nevetését hallani.

Kiszortírozni egy egész konyhaszekrényt és háromnegyed komódot. Juhéjj, szuperül haladok a rendezett otthon felé vezető úton!

Édes narancs illóolajat párologtatni, ami jobb hangulatra hangol. Az aromaterápia lélekre gyakorolt hatásáról lásd egy korábbi bejegyzésem itt.

Újra elkezdeni tevékenykedni a Pinteresten, mert egy ideje szüneteltem. Elég volt egy nyugis, „pinneléssel” elöltött este, és megint totál függővé váltam!! Ha érdekel, hogy mi az ami tetszik és mi inspirál, akkor látogasd meg Pinterest oldalamat itt. (Vagy most már a Napi Boldogság bal oldali sávjába felkerült a Pinterest logó is, arra kattintva ugyanide jutsz.) 🙂

Pinterestezés közben egy (egész??) zacskó földimogyorós Cheetos-t befalni. Úristen, ez most öröm volt, vagy nem? Utána kissé bűntudatom volt. De nem, muszáj örömként felfognom, mert ANNYIRA jól esett! Arról nem beszélve, hogy a Cheetos kalóriatartalma volt a legalacsonyabb az itthon található chipsek között… Arról meg még inkább nem beszélve, hogy ilyen kilengés csak ritkán fordul elő. Magyarázkodásnak ezennel vége. 😉

Mézédes fagyasztott áfonyából jó kis joghurtos turmixot csinálni. Mmmmmm.

Szomszédokat nézni Férjjel, aki imádja a régi sorozatokat, így mostanság esténként m3-at nézünk. Szóval újra belemerülni Vágásiék, Gábor Gábor, Mágenheimék, Böhm bácsi, Lenke néni és Alma kalandjaiba. Vicces…! (ui.: Ehhez gyakran lábmasszázs dukál 😉 )

Szülinapi zsúrban azt figyelni, hogy a gyerekek milyen hihetetlenül élvezik a játszóházazás minden pillanatát. Megfizethetetlen!

Vasárnapi családi ünnepi ebéd nagyszüleim 60. házassági évfordulója alkalmából. Még egyszer gratulálok, azt kívánom, hogy nekem is megadasson ugyanez! 🙂 Ízletes étel, jó hangulat, gyönyörű kilátás. A gyerekek is borzasztó jól érezték magukat (Kismanó kiabált a gyönyörűségtől, mikor a szálloda gyönyörű ólomüvegeit szemrevételezte. Természetesen csak több adagnyi torta elfogyasztása után.) A legnagyobb öröm az volt, hogy nagyszüleim nagyon örültek a meglepetéseinknek.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

 

“VasárnaPillanatok #50: Egy boldog blog születésnapja” - 2 hozzászólás

  1. Drága Anni!

    Ezúton is kívánunk Neked nagyon-nagyon sok boldog szülinapot!!!!!
    Csodálatos dolog, hogy együtt tudtátok tölteni a Nagyszülőkkel a 60. házassági évfordulójukat!
    Természetesen a blogodról sem feledkezünk meg, sőt…Éljen Ő is sokáig vidámságban, örömben.
    puszi: Kriszti és a család
    (Turbónak jobbulás!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .