vasárnapillanatok 48

Turbó sétáltatása közben fotózás – kicsit nehéz volt egyszerre fotózni és fegyelmezni, de megoldottam a feladatot.

Poppynak már harmadszorra levágni a Luca-napi búzát – imádja! 🙂

Végre eljutottam a kozmetikushoz, és most szép feketék – az egyébként szőke – szempilláim. Micsoda különbség! Ráadásul a spirállal sem kell bajlódni, amit nem igazán szeret a szemem.

A csúnya ködös időjárásra való tekintettel torna otthon – jól átmozgatott!

Gyalog menni Férjjel a gyerekekért péntek délután. Mostanság a rossz időre és a sötétre való tekintettel mindig autóval mentünk értük, de pénteken nagyon szépen kisütött a nap, és jó korán nekivágtunk. Nagy volt a szél, de ez sem szegte a kedvünk, a gyerekek pedig örültek, hogy hosszú idő óta először motorozhatnak egy kicsit.

Fotózás és beszélgetés tesómmal – megújult a blogon a profilképem! Vicces volt a fotózás, jól szórakoztunk közben. Remélem, hogy Neked is tetszik az eredmény!

Ezt követően jó kis vega ebéd: házi tojásleves, gombaleves és (rendelt) vega sushik. Nagyon finom volt! És persze utána is beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés…

Romantikus ajándék kuponos vacsora kettesben Férjjel egy fantasztikus étteremben – na ez a BBQ oldalas valami fenséges volt!

Ránézni a kis téli koridíszre, ami idei szerzemény (nem tudtam neki ellenállni). A konyhaszekrényen lóg, és már a látványa is felderít.

Habkönnyű somlói a cukormentes cukiból (kedvencem!).

Vasárnap reggel Férj mellett (egyszerre) ébredni, és amíg a fejemet simogatta (imádom, ha birizgálják a fejem 😉 ), azt gondolni, hogy ennél jobb helyen nem is lehetnék!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

“VasárnaPillanatok #48: Derűs-fotós családi hétvége” - 3 hozzászólás

  1. Szia Anni!

    Klassz az új profilképed, csinos és jól áll ez a ruha!
    Szép hetet kívánok! Várom a következő VasárnaPillanatokat.
    Üdv. Évi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .